Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 12:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Angličania rozohrali a chceli vyrovnať, kým sa Chorváti tešili. Zúfalí Rashford s Lingardom využili taktiku Panamy

ŠPORT ANGLICKO CHORVÁTSKO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Semifinále majstrovstiev sveta a Angličania chceli zneužiť situáciu.

Pred pár týždňami sa v zápase majstrovstiev sveta stretli Anglicko a Panama. Angličania svojich súperov rozobrali na súčiastky, ale Panamčania mali v rukáve jedno veľké eso. Po nedávnej úprave pravidiel mali pocit, že ak všetci hráči pri radosti z gólu opustia hraciu plochu, môžu bez problémov rozohrať a vybrať sa na brankára bez akejkoľvek obrany.

Viaceré mužstvá preto v počiatočnej fáze turnaja nechávali jedného hráča na ihrisku aj po góle, aby predišli prípadným konfliktným vysvetleniam pravidiel, ale Angličania po pokuse Panamčanov nemali veľké pochopenie. Svet sa hráčom z Panamy vysmial za to, že neovládajú pravidlá, pretože rozohrali bez toho, aby dostali pokyn od rozhodcu a hráči boli naspäť v poli, a tak museli pred brankárom zastaviť a vrátiť sa.

Zúfalí Angličania po góle v predĺžení dostali výborný nápad, ako vyrovnať. Rashford s Lingardom rýchlo rozohrali, zatiaľ čo rozhodca zostával ďaleko od stredového kruhu. Rashford od Lingarda dokonca okamžite dostal prihrávku do ofsajdu, takže aj keby rozhodca nechal pokračovať v hre, systém VAR by gól zrušil kvôli ofsajdovému pravidlu. Anglicko predtým Panamu vysmialo, ale po rozohrávke proti Chorvátom by sme sa všetci mali vysmiať Angličanom.


Lingard and Rashford kicking off while Croatian players were still celebrating after their goal

Domov
Zdieľať
Diskusia