Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 18:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Cruise a Henry Cavill v súboji ničia pol miestnosti a potom skáču z lietadla. Užite si ďalšie skvelé zábery z Mission: Impossible 6

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures pokračuje v propagácii očakávanej snímky a zverejňuje lákavú dvojicu celkom nových klipov.

Ako už určite mnohí viete, obľúbená akčná séria Mission: Impossible sa už onedlho dočká ďalšieho filmového prírastku. Ten ponesie názov Mission: Impossible - Fallout a my si už teraz môžeme byť istí, že to bude aj tentokrát poriadne adrenalínová jazda.

Koniec koncov, ak ste zachytili naše predošlé články, tak už musíte mať veľmi dobrú predstavu o tom, aké šialenosti si pre nás Tom Cruise a ostatní pripravili.

S blížiacou sa premiérou však pomaličky vrcholí aj samotná propagácia filmu, takže máme opäť raz k dispozícii niekoľko nových záberov.

Tie štúdio Paramount zverejnilo v podobe dvoch klipov, ktoré sa síce sústredia na scény videné už v traileroch, no odhaľujú z nich ešte o čosi viac. Hlavnými hviezdami sú Tom Cruise, Henry Cavill, demolácia akýchsi verejných záchodov a zoskok z lietadla.

Viac sa už ale dozviete v nižšie priložených ukážkach. My v závere ešte dodáme, že si snímku budeme môcť užiť v kinách 2. augusta (srpen) 2018. Budete pri tom? 

Domov
Zdieľať
Diskusia