Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peter Sagan nedal svojim súperom v piatej etape Tour de France absolútne žiadnu šancu

ŠPORT PETER SAGAN TOUR DE FRANCE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský reprezentant a jeden z najlepších cyklistov sveta opäť nechýbal v boji o prvé miesto.

Peter Sagan je dôvodom, prečo je v posledných rokoch pre Slovákov neodmysliteľnou súčasťou prázdnin aj sledovanie Tour de France. Dnes bola na programe piata z celkových 21 etáp a my sme opäť vedeli, že náš reprezentant bude chcieť bojovať o prvé miesto, keďže mimo tých najextrémnejších horských etáp je favoritom v každej situácií. 

Zatiaľ sa mu darí zbierať pódiové výsledky a budeme zvedaví, či okrem zeleného dresu bude bojovať aj o iné celkové výsledky. So svojim tímom Bora-Hansgrohe sa počas celého preteku sústredili na to, aby plnili vopred zadané úlohy a až do úplného záveru šetrili sily na záverečný výkon. 

Posledný kilometer pred koncom nasadil tempo tím Sky s piatimi jazdcami, no sekundovali mu aj ostatní a nás samozrejme zaujímalo, ako zareaguje Peťo. Nakoniec však svojim súperom nedal absolútne žiadnu šancu a pripísal si ďalšie etapové víťazstvo

Domov
Zdieľať
Diskusia