Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 13:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitého Slováka za volantom vystriedal ešte opitejší kamarát. Jozef a Matúš z Bardejova spolu nafúkali až 6 promile

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dvaja Slováci mali dokonca udelený aj zákaz šoférovania.

Slováci nedokážu pochopiť, že alkohol za volant jednoducho nepatrí. Polícia na svojej facebookovej stránke neustále zverejňuje štatistiky aj fotografie z ciest, ktoré majú ľudí odstrašovať od toho, aby za volant sadli pod vplyvom alkoholu, ale všetky upozornenia sa očividne míňajú účinku. Najnovší príbeh je ešte tragikomickejší, ako by si mohol čakať.

Policajná hliadka zastavila na východe Slovenska v Bardejove auto, ktoré šoféroval Jozef. Muži zákona mu hneď dali fúkať a dychová skúška odhalila, že má v krvi 2,7 promile. Výrazne podnapitý muž neváhal šoférovať aj napriek tomu, že mal oficiálne udelený zákaz vedenia motorového vozidla.

Jozef samozrejme po dychovej skúške nemohol v jazde pokračovať, tak dal priestor svojmu kamarátovi Matúšovi na mieste spolujazdca. Muži sa vymenili a policajti len neveriacky pozerali na to, čo sa pred nimi deje. Matúš prejavoval rovnaké, ak nie ešte horšie známky opitosti, a tak policajti hneď auto zastavili a Matúš o malú chvíľu nafúkal až 3,3 promile.

Aby toho nebolo málo, zákaz šoférovania mal udelený nielen Jozef, ale aj nový vodič Matúš. Bardejovskí frajeri možno po svojom výkone skončia vo väzení, kde zrejme aj patria, ak neváhajú ohrozovať vodičov na cestách aj napriek zákazu a alkoholu v krvi.

Domov
Zdieľať
Diskusia