Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spoznali Spirit, Rytmus, Pil C a ďalší fotky raperov z rokov 2002-2006? Na Hip Hop Žije sme sa vrátili ku koreňom

REFRESHER BRATISLAVA MAJK SPIRIT RICK ROSS RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

Pre našich milovaných domácich interpretov sme si pripravili zopár ich starých fotiek a zaujímalo nás, ako si na dobu okolo roku 2002 spomínajú.

Najväčšiu bratislavskú zastávku Hip Hop Žije 2018 už máme pre tento rok za sebou a s čistým svedomím môžeme konštatovať, že všetko dopadlo podľa plánov. Prialo nám počasie, headliner Rick Ross ponúkol fanúšikom skvelý zážitok a organizátori nemuseli riešiť žiadny zásadný problém. Ako to celé vyzeralo si ešte môžeš pripomenúť prostredníctvom nášho oficiálneho reportu.

Už pri jeho vydaní sme vám sľúbili aj ďalšie, ešte o niečo zaujímavejšie video, v ktorom sme si pre našich milovaných interpretov pripravili malé prekvapenie. Podarilo sa nám oživiť zopár veľmi starých a vzácnych fotografií, ktorých autorkou je legendárna ZetUZetA

No a keďže nám bolo jasné, že vás budú zaujímať reakcie zainteresovaných interpretov, ktorí pri vzniku týchto snímok často boli, rozhodli sme sa dať im fyzickú podobu a prebehnúť sa s nimi po areáli aj backstagei. Ako to celé dopadlo sa už dozvieš z videa, v ktorom niektorí prezradili aj to, čo možno vôbec nechceli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia