Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 10:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Joaquin Phoenix sa oficiálne stáva Jokerom v samostatnom filme mimo DCEU. Natáčanie začne v septembri

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Komiksovka z produkcie Martina Scorseseho ohlásila meno hereckej hviezdy, ktorá sa chopí úlohy legendárneho Jokera.

To, o čom sa v internetových vodách a kuloároch Hollywoodu hovorilo už niekoľko mesiacov, sa dnes stáva skutočnosťou. Herec Joaquin Phoenix (Gladiator, Signs) bol totiž oficiálne obsadený do úlohy Jokera v pripravovanom filme, ktorý bude stáť mimo DCEU.

Čo sa samotného príbehu týka, tak stále nemáme nič potvrdené. Dávnejšie sa však spomínalo, že príbeh by mohol byť zasadený do Gothamu 80. rokov a mali by sme sa dočkať temného, drsného a špinavého thrilleru.

Joaquin Phoenix sa oficiálne stáva Jokerom v samostatnom filme mimo DCEU. Natáčanie začne v septembri
Zdroj: DreamWorks/Universal Pictures

Ten by nám dokonca mohol prezradiť, ako sa s Jokera stal geniálny kriminálnik. Iné zdroje zasa naznačovali, že by mohlo ísť o adaptáciu komiksu The Killing Joke. Istí si ale budeme až po zverejnení oficiálnej synopsy.

Za réžiou stojí Todd Phillips (trilógia The Hangover, War Dogs), ktorý má spoločne so Scottom Silverom (The Fighter, 8 Mile) na starosti aj scenár. Navyše, jedným z producentov je slávny Martin Scorsese.

Joaquin Phoenix je veľmi rešpektovaným hercom a jeho obsadenie tak celému projektu dodáva poriadnu dávku dôveryhodnosti, čo nás naozaj teší. Pre ďalšie informácie klikajte sem.

Joaquin Phoenix sa oficiálne stáva Jokerom v samostatnom filme mimo DCEU. Natáčanie začne v septembri
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Štart natáčania je predbežne naplánovaný na tento september (září), pričom výška rozpočtu je odhadovaná na približne 55 miliónov dolárov. Dátum premiéry zatiaľ odhalený nebol.

Odporúčané
RECENZIA: Napoleon RECENZIA: Napoleon 24. novembra 2023, 10:30

No ak všetko pôjde podla plánu, filmu by sme sa mohli pokojne dočkať už niekedy koncom budúceho roka. Máte z tejto správy radosť, alebo by ste si ako Jokera vedeli predstaviť niekoho celkom iného? Určite nám dajte vedieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia