Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 16:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Posledné dni natáčania Game of Thrones sú za nami. 8. séria sa bude niesť v duchu krutosti, krvi a silných emócií

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Budúci rok nás čaká emocionálna rozlúčka s obľúbenými postavami. HBO však už zo sveta Game of Thrones plánuje spin-off.

Všetci sme vedeli, že ten deň príde, hoci mnohí zarytí fanúšikovia by ho najradšej odsunuli ešte ďaleko do budúcnosti. Ale čas nezastavíme a fakty sú neúprosné: Nakrúcanie kultového fantasy seriálu Game of Thrones v týchto dňoch definitívne skončilo.

Oficiálna oslava ukončenia nakrúcania sa uskutočnila túto nedeľu (8. júla), avšak drobné práce pokračovali aj potom. Posledným a konečným natáčacím dňom sa tak stal 9. júl. Maisie Williams, predstaviteľka Arye Stark, sa už na svojom instagramovom účte rozlúčila so svojou postavou aj s celým seriálom.



Ako môžeme vidieť už z jej príspevku, posledná séria bude poriadne krvavá. Túto domnienku potvrdzuje aj herečka Sophie Turner alias Sansa Stark a fanúšikom odkazuje, že sa majú pripraviť na brutálnejšiu nálož než obyčajne.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Zrejme je tiež neodvratným faktom, že veľa (väčšina?) našich postáv vydýchne naposledy. Sophie Turner dodala, že posledná séria bude až mučivo emocionálna a na televíznych obrazovkách nás podľa nej čaká veľa umierania. 8. séria bude mať 6 dielov a premiéra nás čaká v roku 2019.

Znamená však záver Game of Thrones definitívny koniec? Nie tak celkom. Už vieme, že HBO pre nás chystá seriálový spin-off. Dejovo by nás mal preniesť asi 10 000 rokov pred udalosti Game of Thrones, do doby zvanej Age of Heroes, ale viac zatiaľ nevieme.

Posledné dni natáčania Game of Thrones sú za nami. 8. séria sa bude niesť v duchu krutosti, krvi a silných emócií
Zdroj: HBO

Podľa neoverených informácií však HBO nezaháľa a nakrúcanie plánuje odštartovať už túto jeseň, konkrétne v októbri (říjen) v írskom Belfaste. Samotnej premiéry by sme sa mohli dočkať niekedy okolo roku 2020. Spin-off zatiaľ nemá žiadny názov, avšak autor knižnej predlohy George R. R. Martin by preferoval titul The Long Night.

Domov
Zdieľať
Diskusia