Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 14:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Sacramento Kings sú prvým tímom NBA, ktorý ťaží kryptomeny. Z finančných prostriedkov bude financovať študijné programy

ŠPORT KRYPTOMENY NBA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Basketbalový tím využíva k ťažbe svoj štadión Golden 1 Center.

Už pred dlhším časom sa pravdepodobne technologicky najprogresívnejší tím NBASacramento Kings spojil kvôli tažbe kryptomien so spoločnosťou MiningStore, ktorá nainštalovala vnútri domovskej haly potrebné zariadenia. Zameriavajú sa na druhú najznámejšiu menu - Ethereum a všetko nasvedčuje tomu, že tento nápad bude mať veľký úspech.

Výsledkom je štipendijný program, resp. charitatívna iniciatíva pre technologické vzdelávanie a rozvoj pracovnej sily v Sacramente. Už teraz sa vie, že prvé vyťažené peniaze pôjdu černošskej komunite Build. Black. Coalition. a samotný majiteľ klubu je presvedčený o tom, že práve takto dokáže časom vytvoriť novú generáciu so silou robiť veľké zmeny.

Zatiaľ sa presne nevie, koľko peňazí by mohli ťažobné stroje v útrobách Golden 1 Center mesačne, resp. ročne priniesť, no nepochybne ide o progrestívny nápad, ktorým sa snáď inšpirujú aj ďalší. 

The Sacramento Kings sú prvým tímom NBA, ktorý ťaží kryptomeny. Z finančných prostriedkov bude financovať študijné programy
Domov
Zdieľať
Diskusia