Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 17:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Je to oficiálne! Cristiano Ronaldo prestupuje do Juventusu Turín

ŠPORT CRISTIANO RONALDO REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský futbalista po dlhých rokoch v Španielsku odchádza za novou výzvou.

Minulé leto sa celý futbalový svet neveriacky pozeral na to, ako Brazílčan Neymar prestupoval z Barcelony do francúzskeho PSG. Dlho sa špekulovalo, či sa prestup vôbec uskutoční, Pique potom fanúšikov ubezpečoval, že Neymar v Španielsku zostáva, ale napokon odišiel za rekordných 222 miliónov eur.


Rovnako dlhá sága nás našťastie nečakala tento rok, pretože prvé informácie o potenciálnom prestupe Cristiana Ronalda do Juventusu Turín sa objavili len pred čosi viac ako týždňom. Ronaldo mal v Španielsku v poslednej dobe veľké ťažkosti s finančnou správou, ktorá mu udelila aj pokutu, a Portugalčan mal byť údajne sklamaný z prístupu Florentina Pereza a celého klubu, pretože Madrid mu ani verejne nevyjadril podporu.

Juventus preto skočil po najväčšej rybe vo futbalovom svete a služby Cristiana Ronalda si mal zabezpečiť za 100 miliónov eur. Plat futbalistu by mal byť niekoľkonásobne vyšší ako platy hráčov ako Higuaín či Dybala, ale Ronaldo je predsa len špeciálna osobnosť, ktorá by pod cenu ani nešla. Juventus najväčšou prestupovou senzáciou dáva všetkým európskym klubom jasne najavo, že sa chystá vyhrať Ligu majstrov a vďaka Ronaldovi sa mu to možno aj podarí.

Domov
Zdieľať
Diskusia