Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 10:44
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Bývalé kráľovné krásy, ktoré vyradili modeling na druhú koľaj. Čo robia teraz?

MÓDA GAL GADOT HEREČKY
Uložiť Uložené

Niektoré z nich možno poznáš zo svojich obľúbených filmov.

Práca modelky musí byť vskutku zaujímavá. Pózovanie pred objektívom, módne prehliadky počas týždňov módy, spolupráce s najvýznamnejšími módnymi návhármi, cestovanie po celom svete a v neposlednom rade bujaré večierky či nové známosti. Niekoho však môže po istom čase takýto život omrzieť. Presne toto bol prípad bývalých miss-iek, ktoré sa rozhodli zažiariť v novom svetle reflektorov. A čomu sa teda venujú, keď nie modelingu? 

Priyanka Chopra

Asi málokto vie, že indická herečka Priyanka Chopra sa niekedy zúčastnila súťaže krásy. A keby len zúčastnila! Priyanka si v roku 2000, keď zastupovala Indiu na Miss World, domov odniesla korunku za najkrajšiu ženu sveta. Vtedy len 18-ročná kráľovná krásy ani len netušila, že jej cesty budú smerovať až na filmové plátna.

Svoju hereckú kariéru začala v Bollywoode a do dnešného dňa má na konte desiatky filmov z tejto produkcie. Na zahraničné obrazovky sa dostala až v roku 2015, kedy ju obsadili do amerického seriálu Quantico ako hlavnú postavu, Alex Parrish. V roku 2017 si zahrala drsňáčku Victoriu v re-maku Baywatch. Najbližšie Priyanku uvidíme na Valentína a to vo filme Isn't It Romantic, kde si zahrá po boku Rebel Wilson či Liama Hemswortha

Odporúčané
Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou 10. marca 2024, 14:30

Herectvo a modeling však nie sú jediné veci, v ktorých táto indická kráska vyniká. Párkrát skúsila aj spev a výsledok je celkom príjemné prekvapenie. Priyanku si môžete vypočuť v piesni Erase s The Chainsmokers alebo Exotic s Pitbullom. 

Priyanka momentálne prežíva jedno zo svojich najlepších období života. Ako jednej z mála indických herečiek sa jej podarilo preraziť do veľkého Hollywoodu, už niekoľko mesiacov randí s mladším Nickom Jonasom a vo svojich 35 rokoch je ešte stále rovnako krásna, ako pred osemnástimi rokmi.

Gal Gadot

Pri mene Gal Gadot každému v roku 2018 napadnú DC Comics a superhrdinka Wonder Woman. Izraelčanka však pred štrnástimi rokmi tiež reprezentovala svoju krajinu na súťaži krásy Miss Universe 2004. Gal teda domov neodchádzala s korunkou pre najkrajšiu ženu sveta, no táto skúsenosť jej rozhodne otvorila dvere na veľké miesta.

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

O štyri roky neskôr totižto svojím hereckým talentom vynikala nad šiestimi ďalšími herečkami a získala tak rolu v obľúbenej filmovej sérii Rýchlo & Zbesilo. V roku 2013 DC oznámilo, že role Diany Prince, teda Wonder Woman, sa zhostí práve Gal. Názory fanúšikov boli rôzne, väčšina si však myslela, že Gal nespĺňa fyzické požiadavky pre túto postavu.

V roku 2016, keď sa ako Diana po prvýkrát objavila vo filme Batman vs Superman však všetkým vytrela zrak. A keď o rok neskôr vyšiel Wonder Woman vlastný film a Gal s kľudom oznámila, že bola počas natáčania päť mesiacov tehotná, všetkým bolo jasné, že je na túto rolu stvorená. Z kráľovnej krásy na superhrdinku, tomu sa povie celkom úspech, nie?

Olivia Culpo

Najčerstvejšia kráľovná krásy z nášho zoznamu. Olivia v súťaži Miss Universe 2012 reprezentovala Spojené štáty americké a zaslúžene vyhrala. Vo svete šoubiznisu je ešte celkom nováčik a tak toho nestihla toľko, ako jej predchodkyne. Tiež sa však zaujíma o herectvo.

Odporúčané
Petra Polnišová o slovenských konšpirátoroch: Poznám aj takých ľudí a mám ich stále rada (Rozhovor) Petra Polnišová o slovenských konšpirátoroch: Poznám aj takých ľudí a mám ich stále rada (Rozhovor) 12. januára 2024, 14:30

Už v roku 2014 sa objavila vo filme The Other Woman a tento rok Olivii vyjdú dva filmy - thriler Reprisal, kde si zahrá po boku Brucea Willisa a film Tired Lungs, o ktorom ešte veľa informácii nie je. Minulý rok vyšiel film American Satan, kde mala Olivia tiež menšiu rolu. Zahrala si tiež v klipe svojho bývalého priateľa Nicka Jonasa (zdá sa nám to, alebo Nick má slabosť pre kráľovné krásy?), Jealous

Olivia má záľubu aj v kulinárstve - predsa ako modelka si čo-to odcestovala a skúsila rôzne kuchyne a jedlá. Minulý rok si otvorila rodinnú reštauráciu back40ri na Rhode Islande, odkiaľ kráska pochádza. Olivia však na modeling tak úplne nezanevrela. Na konte má dve vlastné kolecie - pre Revolve a pre Pretty Little Thing - ktoré nielen navrhla, ale aj nafotila. Stále sa teda okrem podnikania či natáčania filmov venuje aj foteniu kampaní či obálok časopisov. 

Taťána Gregor Brzobohatá

Alebo Taťána Kuchařová. Táto česká kráska v roku 2006 vyhrala súťaž vo svojej krajine, no zatiaľ ako jediná vyhrala aj celosvetový formát Miss World a stala sa tak najkrajšou ženou na svete. Odvtedy spolupracovala so všetkými významými časopismi, robila modelku pre L'Oreal, Dermacol, Oriflame či Adidas a dokonca predvádzala rozprávkové róby od Elie Saab.

Odporúčané
Petra Dubayová zo seriálu Dunaj: Po intímnych scénach s Jánom Koleníkom mi písali niektoré ženy nenávistné správy (Rozhovor) Petra Dubayová zo seriálu Dunaj: Po intímnych scénach s Jánom Koleníkom mi písali niektoré ženy nenávistné správy (Rozhovor) 11. novembra 2023, 12:30

Aj táto modelka však v sebe objavila herecké vlohy a možno to bolo práve v roku 2011, keď si zahrala vo videklipe Fascinated od Justina Timberlakea. Jej filmová kariéra začala v krátkej snímke The Big Meet a v slovenskom filme Donsajni. Tatána si tiež zahrala v seriáli Gympl s (r)učením omezeným, no jej prvá hlavná rola prišla až v roku 2015, keď si vo filme Správnej dres zahrala po boku Jirka Mádlu. Okrem herectva sa Taťána venuje aj charite prostredníctvom svojej nadácie Krása pomoci, ktorú založila ešte v roku 2008. 

Domov
Zdieľať
Diskusia