Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 10:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovensko zažije najväčší rockový event tohto roka. Legendárni Thirty Seconds to Mars na čele s Jaredom Letom ovládnu Bratislavu

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Už 31. augusta sa Bratislava má na čo tešiť.

Vždy sme v ošiali, keď do Bratislavy dorazí nejaké veľké meno hudobného sveta a 31. august bude skutočne mocný. Bratislavský zimný štadión totiž ovládne Thirty Seconds to Mars. Už teraz sa nevieme dočkať emotívnej novinky Rescue Me a aj ďalších gigantických hitov, ktoré si na internete získali desiatky miliónov prehratí.

Thirty Seconds to Mars pred niekoľkými týždňami vydali dlho očakávaný album America, ktorý oslávili aj veľkolepým turné v Spojených štátoch. Legendárna rocková kapela však 31. augusta spoľahlivo dorazí na Slovensko, kde predvedie jednu z najlepších live show, akú kedy Bratislava videla. Známy herec a frontman Jared Leto s jeho crew sú totiž známi nielen vďaka hudobnej produkcii, no tiež vďaka veľkolepým shows, ktoré pri nezabudnuteľných koncertoch predvádzajú.

America je už piatym štúdiovým albumom od Thirty Seconds to Mars, ktorí k úspešnému tracku Rescue Me nedávno doručili aj silný videoklip. Aj vďaka America je americká rocková skupina expertmi prirovnávaná k legendám ako Pink Floyd či U2. Ich úspech podčiarkuje obrovská hromada získaných hudobných ocenení a okrem iného nepremožiteľnosť dosahujú aj zápisom v Guinessovej knihe rekordov za najdlhšie turné, keď počas dvoch rokov odohrali 309 koncertov.

Ten bratislavský však bude skutočným unikátom, no lístky raketovým tempom ubúdajú, preto utekaj na Ticketportal a svoju vstupenku získaj, kým na to máš ešte príležitosť. Nezabúdaj, že 31. august sa rapídnym tempom blíži, už vtedy totiž na Zimný štadión Ondreja Nepelu dorazí absolútna legenda svetového rocku, tak sa na Thirty Seconds to Mars priprav napríklad ich posledným klipom.

Slovensko zažije najväčší rockový event tohto roka. Legendárni Thirty Seconds to Mars na čele s Jaredom Letom ovládnu Bratislavu

Domov
Zdieľať
Diskusia