Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Tweety Kanyeho Westa sú na predaj. Jeho myšlienky v pozlátených rámoch si môžeš kúpiť za 50 dolárov

KULTÚRA KANYE WEST TWITTER
Uložiť Uložené

Umenie bolo opäť povýšené na ďalší level.

Väčšina je pravdepodobne oboznámená s legendárnymi tweetmi Kanyeho Westa, ktoré sú tak preslávené, že sa stihli objaviť už aj na rôznych tričkách, šiltovkách či krytoch na telefón. Yeezy na rozdiel od všetkých ostatných celosvetových celebrít nemá svoj instagramový profil a i keď ho nejaký čas mal, bol absolútne neaktívny, preto je u neho sieť Twitter pravdepodobne jediným prostriedkom na komunikáciu s fanúšikmi.

Počas rokov sa Kanyeho tweety stali doslova fenoménom a objavujú sa všade možne aj mimo platformy s modrým vtáčikom. Najnovšie sa spoločnosť Framed Tweets rozhodla z jeho najznámejších statusov z Twitteru urobiť hotové umelecké výtvory – zarámovať ich a predávať ako obrazy. Raperove vyjadrenia si tak môžeš zakúpiť za takmer 50 amerických dolárov.

Spoločnosť popri novej kolekcii s Kanye Westom predáva aj tweety ďalších známych umelcov, raperov, spevákov či politikov. Všetky "umelecké diela" sú v pozlatých rámoch na zákazku a nájdeš ich k dispozícii na oficiálnej stránke Framed Tweets.

Domov
Zdieľať
Diskusia