Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 22:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber a Hailey Baldwin sú zasnúbení. Zatiaľ oficiálne nepotvrdenú informáciu prezradili rodičia a svedkovia z Bahám

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Prekvapivú správu priniesli viaceré viac aj menej seriózne zahraničné médiá, ktoré sa opierajú o vyjadrenia turistov z Bahám, kde vraj Justin modelku požiadal o ruku.

Okolo Justina Biebera sa v posledných rokoch vystriedalo viacero potenciálnych žien na celý život a pravdepodobne všetci by sme si stavili na Selenu Gomez po tom, čo opustila The Weeknda. Všetko však nasvedčuje tomu, že pravda je úplne inde a jeden z najznámejších spevákov planéty podľa viacerých viac aj menej dôveryhodných médií dnes požiadal o ruku modelku Hailey Baldwin.

Pôvodným zdrojom informácií je známy portál TMZ, ktorý prichádza s hmatateľnými dôkazmi doplnenými o nepodložené vyjadrenia. V článku nájdeme informácie o tom, že Justin a Hailey sa aktuálne nachádzajú na Bahamách a práve tam prebehla aj žiadosť o ruku. Všetko vraj prebehlo v hotelovej reštaurácii za prítomnosti ostatných návštevníkov rezortu, no tesne pred tým, ako sa Justin odhodlal, prišla jeho ochranka a všetkých poprosila, aby odložili svoje telefóny.

Tieto slová sú podložené aj veľavravnými príspevkami Justinovho otca a matky. Či je to celé skutočne pravda sa však dozvieme až vtedy, keď nám to oficiálne oznámi aspoň jeden z hlavných aktérov. 

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Příspěvek sdílený Jeremy Bieber (@jeremybieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia