Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo vysvetľuje negatívny vzťah so zvyškom scény, Zrebný s Frlajsom opäť rapujú

REFRESHER FRESHNEWS MOMO
Uložiť Uložené

Aj napriek účasti na všetkých československých festivaloch sme si našli čas na ďalšie pokračovanie obľúbených Freshnews.

Aktuálne leto nás síce zamestnáva viac ako kedykoľvek predtým, no aj napriek tomu si vždy s radosťou nájdeme čas na to, aby sme pre vás pripravili nový diel pravidelnej série Freshnews. V rámci Refresher Leta sme mali možnosť za posledné dva týždne vidieť všetky zaujímavé slovenské a české festivaly vrátane Pohody či Beats4Love, no počas krátkej pauzy nám padlo vhod aj štúdio.

V najnovšom pokračovaní máme opäť pripravené novinky z domova aj zo sveta za uplynulých sedem dní a moderátorská dvojica v zložení Deniska a Krištof si tentokrát zavolala posilu z Prahy. Je ňou naša nová česká kolegyňa Petra, ktorú budeš mať možnosť sledovať v ďalších videách. 

Od zajtrajška uvidíš biele BMW s logom Refresheru brázdiť cesty východného Slovenska, takže sa nám určite ozvi. Ak máte zaujímavé tipy na to, čo sa bude v nasledujúcich dňoch v okolí diať, pokojne nám dajte vedieť v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia