Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 22:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Veronika Strapková zašla pred vydaním nového hudobného projektu k veštici a na novinku si pozvala Kaliho

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Veronika Strapková je jediná speváčka pôsobiaca pod Speezyho labelom Spirit Music a po debutovom albume Puzzle prichádza s ďalším projektom.

Keďže o Veronike Strapkovej informujeme prakticky od začiatku jej kariéry mimo talentovej súťaže, pravdepodobne ju nie je potrebné bližšie predstavovať. Väčšina fanúšikov zároveň veľmi dobre vie, že pôsobí pod vydavateľstvom Spirit Music, keďže ešte počas pôsobenia v televízii sa Speezymu na porotcovskej stoličke pozdávala natoľko, že jej ponúkol podporu.

Svojej šance sa chytila výborne a v roku 2016 vydala debutový album Puzzle, ktorý sa tešil pozornosti rádií, čo je pre speváčku pravdepodobne najväčším úspechom. Teraz oznamuje ďalší hudobný počin, pričom by malo ísť o EP a hneď vydáva aj prvú ukážku s názvom Sila je v nás. Na spoluprácu si Veronika pozvala Kaliho, čo je nepochybne záruka úspechu a doplnila aj sprievodný vizuál.

O ten sa postaral Dušan Krajčovič a výsledkom je motivačná rádiovka, ktorá si svojich priaznivcov nájde veľmi rýchlo. Zatiaľ nevieme, kedy avizovaný projekt uzrie svetlo sveta, no o všetkom vás určite budeme včas informovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia