Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 11:41
Čas čítania 0:00
Sona O.

Nechýba ti orientačný zmysel a máš rád adrenalín? Vyskúšaj si kukuričné bludisko pri Trnave

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TRNAVA
Uložiť Uložené

Neďaleko Trnavy vznikla atrakcia, aká nemá na Slovensku konkurencie. Takmer 2 kilometre dlhé bludisko nájdeš v kukuričnom poli.

Partia mladých ľudí z obce Vlčkovce pri Trnave prišla so skutočne originálnym nápadom. Na kukuričnom poli vybudovali skoro 2 kilometre dlhé bludisko. Niečo podobné zatiaľ na Slovensku nemáme, a tak ide o naozajstný unikát.

Bludisko vyrábali ručne, kukuricu vysekávali ešte, keď bola nízka. Hoci od jeho otvorenia neprešiel dlhý čas, teší sa veľkému úspechu u všetkých vekových kategórií.

Ak máš teda rád mierny adrenalín a nechýba ti orientačný zmysel, svoj najbližší letný výlet si naplánuj priamo do Vlčkoviec. Na začiatku bludiska dostaneš mapku, ktorá ti hádam k úspešnému zdolaniu trasy pomôže.

Ešte počas prázdnin môžeš zažiť aj nočné blúdenie špeciálne pre dospelých návštevníkov. Partia týmto počinom ešte ani zďaleka nekončí. V budúcom roku by chceli vytvoriť labyrint v tvare mapy Slovenska. Kde sa bude nachádzať zatiaľ neprezradili.

Okrem bludiska ťa vo Vlčkovciach čakajú aj iné aktivity, vyskúšať si môžeš napríklad jazdu traktorom, postaviť si pyramídu z balíkov sena, opekať si pripravenom ohnisku, alebo si dokonca kúpiť miestnu kukuricu. 

Labyrint môžeš navštíviť každý deň od 9:00 do 18:00 a vstup ťa vyjde na 2,50

Domov
Zdieľať
Diskusia