Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 9:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar svojimi simuláciami zabáva celý internet. Uťahujú si z neho aj deti, pre ktoré určite nie je správnym vzorom

ŠPORT BRAZÍLIA NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílsky futbalista čelí výraznej kritike.

O Neymarovi sa neustále hovorí. Brazílčan mal so svojimi spoluhráčmi pár dní voľno, aby sa mohli pripraviť na štvrťfinálový zápas proti Belgicku, ale ľudia na sociálnych sieťach neoddychovali. Už po zápase s Mexikom zaplavili internet desiatky vtipných fotomontáží aj reakcií na to, čo v ňom predviedol Neymar.

Útočník si očividne obľúbil váľanie po zemi, na ktorej už strávil približne 14 minút čistého hracieho času, a kotúľanie aj po najmenšom dotyku. Na Brazílčana preto reagovali nielen nahnevaní mexickí fanúšikovia. O slovo sa prihlásil aj legendárny Eric Cantona, ktorý futbalistu prirovnal ku svojmu kufru na kolieskach a možno najsmutnejšie na Neymarovom správaní je výsmech aj zo strany malých detí.

Na Twitteri sa objavili videá z tréningov malých futbalistov, kde si potenciálne talenty uťahujú zo simulovania Brazílčana a váľajú sa po zemi v predstieraných bolestiach. Neymar preto v žiadnom prípade neplní úlohu vzoru a inšpirácie pre začínajúcich športovcov, ale skôr futbal znechucuje pre vášnivých fanúšikov aj nestranných pozorovateľov.











Odporúčané
VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo 9. januára 2023, 17:55





Domov
Zdieľať
Diskusia