Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2018 prekonalo všetky doterajšie ročníky! Čo nám prezradili vystupujúci interpreti? (Videoreport)

REFRESHER MAJK SPIRIT SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

A tak to má byť. Festival Hip Hop Žije je každý rok lepší a už teraz sa nevieme dočkať ďalšieho ročníka. Zatiaľ si vychutnaj náš report so Šajmom a Andrejkou.

Na bratislavskej zastávke festivalu Hip Hop Žije sme počas posledného víkendu nemohli chýbať ani my. Opäť sme sa vybavili kamerou, mikrofónom a tentokrát hneď dvomi moderátormi a vybrali sme sa na Zlaté piesky, kde známy rapový sviatok zažíval už svoje šieste pokračovanie. 

Rekordná návštevnosť a nadupaný line-up plný skoro všetkých českých a slovenských mien starej aj novej školy doplnený o headlinera Rick Rossa sľuboval naozaj intenzívnu atmosféru a teraz môžeme s čistým svedomím konštatovať, že tomu tak skutočne bolo. Na jednotku vyšlo aj počasie, vďaka čomu sme videli množstvo kvalitných vystúpení na hlavnom aj vedľajšom pódiu.

Ako to celé vyzeralo a čo prezradili samotní vystupujúci, sa už dozvieš v našom videoreporte. Majka Spirita, Otecka, Separa, Boy Wondera, Matysa a veľa ďalších sme sa pýtali napríklad aj to, na akom svetovom festivale by si chceli zahrať a či si spomínajú na svoje prvé koncerty pod holým nebom.

Na záver len pripomenieme, že vás čaká ešte jedno video z Hip Hop Žije, do ktorého sme si pre raperov a fanúšikov pripravili zaujímavé prekvapenie. Ty sa nezabudni dostaviť aj na ďalšie tohtoročné zastávky, menovite: 

Praha - 28. 7. 

Domaša - 3. 8. – 5. 8.

Duchonka - 17. 8. – 19. 8. 

Ostrava - 1. 9. 

Domov
Zdieľať
Diskusia