Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 15:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavské Hip Hop Žije bolo najväčším rapovým sviatkom na Slovensku vôbec. Nechýbal Rick Ross ani celá československá scéna

HUDBA
Uložiť Uložené

Vychutnaj si fotoreport z objektívu Matúša Zeťáka, ktorému sa podarilo dokonale zmapovať atmosféru bratislavskej zastávky.

Počas posledného víkendu hostili bratislavské Zlaté Piesky festival Hip Hop Žije, ktorý je už niekoľko rokov najväčším rapovým sviatkom na Slovensku. Počas troch dní sa na dvoch pódiách vystriedala prakticky celá domáca scéna a tiež americký headliner Rick Ross. Všetci sa postarali o skvelú atmosféru, k čomu samozrejme dopomohlo aj niekoľko tisíc návštevníkov.

Ešte pred tým, ako uverejníme kompletný videoreport, tu máme aj zopár atmosférických fotografií z objetívu Matúša Zeťáka, ktorému sa podarilo zachytiť všetky dôležité momenty. Ak si sa tento rok nechcel kvôli lenivosti alebo cene lístka zúčastniť, tak na základe týchto snímok snáď konečne zmeníš názor. 

Zároveň máš počas aktuálneho leta možnosť navštíviť ešte ďalšie štyri zastávky festivalu Hip Hop Žije, konkrétne na Domaši, na Duchonke v Ostrave a tiež v Prahe, kde vystúpi ďalší atraktívny headliner - A$AP Twelvyy. Viac už snáď nie je potrebné dodávať, vychutnaj si fotoreport a priprav sa na video s rozhovormi s interpretmi a zábermi z vystúpení.

Domov
Zdieľať
Diskusia