Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2018, 21:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar sa opäť teatrálne pováľal po zemi a smeje sa mu celý svet. Futbalista stále nepochopil, že by nemal simulovať

ŠPORT BRAZÍLIA NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan Neymar si jednoducho pri simulovaní nevie pomôcť.

Majstrovstvá sveta pokračovali aj dnes dvomi osemfinálovými zápasmi. Brazília sa v prvom z nich stretla s Mexikom, nad ktorým napokon vyhrala po góloch Neymara a Roberta Firmina. Niet pochýb o tom, že Neymar bol strojcom víťazstva, pretože prvý gól dal sám a druhý vypracoval natoľko, že Firmino loptu jednoducho zasunul do siete. Napriek nespochybniteľnej futbalovej genialite však Neymar neustále simuluje a váľa sa po zemi.

Ani v zápase s Mexikom sa nenechal zahanbiť. Po súboji pri postrannej čiare spadol na zem až ku nohám trénera, zatiaľ čo loptu mal medzi nohami. Mexičan Layún ju chcel vytiahnuť, a tak pristúpil ku ležiacemu Neymarovi a svojou kopačkou mu stupil na nohu. Nevyzeralo to vôbec tragicky, akoby Layún ani na nohu poriadne nezatlačil, len sa oprel, aby mohol vytiahnuť loptu, ale Neymarovi dotyk stačil na to, aby sa začal zvíjať v predsmrtných kŕčoch.

Samozrejme, Mexičan mu na nohu skutočne stupil, ale teatrálna reakcia Brazílčana je presne to, prečo ho stovky tisíc fanúšikov po celom svete neznášajú. Keby akcia brazílskeho baru o bezplatných drinkoch za každý Neymarov pád pokračovala aj v zápase s Mexikom, zrejme by museli do rána vyhlásiť bankrot. 

Bonusové GIF obrázky

The Neymar gif crossover we all needed from r/combinedgifs

Neymar at his best!!! from r/gifs

Damn it, Neymar from r/funny

Domov
Zdieľať
Diskusia