Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2018, 21:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Niekto si na ceste zabudol celý dom a na deň zablokoval dopravu. Doteraz nie je jasné, ako sa na mieste stavba ocitla

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

My si zabúdame kľúče či mobil, neznámy Brit si zabudol dom.

Určite poznáš ten otrasný pocit, keď si niekde zabudneš kľúče či mobil a celý deň sa nejako musíš zaobísť bez nich. Nuž, v britskom meste Dover si niekto nezabudol len také maličkosti, no na asfaltovej ceste nechal rovno celý dom. Obrovská konštrukcia deň blokovala celú ulicu Long Point Road, kým bolo miestne policajné oddelenie schopné situáciu vyriešiť a na ďalší deň dom odstrániť.

Vôbec nie je jasné, prečo by niekto nechal dom na ceste a ani kto to bol a Dover má tak miestnu záhadu, ktorú musí vyriešiť. Ako však podotkol jeden z komentujúcich, dom vyzerá, že má naozaj slabý rám a prepravu na plošine nákladného auta by nemusel zvládnuť. O niečom podobnom by mal byť majiteľ domu rozhodne informovaný, no predpokladajme, že nie – dom sa mohol počas prepravy vážne poškodiť, tak ho radšej vodič auta vyložil na cestu s tým, že sa vráti neskôr, čo sa z neznámych dôvodov nestalo.

Dom tak vyše 24 hodín blokoval cestu v anglickom mestečku, nejde však pritom len o konštrukciu. Dom je kompletne vybavený aj s nábytkom a momentálne sa nachádza v policajnom vlastníctve.

Domov
Zdieľať
Diskusia