Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bar bude rozdávať alkohol zadarmo vždy, keď Neymar proti Srbsku spadne. Z futbalistu si už uťahujú aj domáci

ŠPORT BRAZÍLIA FUTBAL NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Neymar poriadne lezie na nervy mnohým fanúšikom futbalu.

Brazílčan Neymar stihol za dva zápasy na majstrovstvách sveta nahnevať toľko fanúšikov, že z jeho simulovania sa už smejú aj doma v Brazílii. Nedávno ho napomenul aj rozhodca, ktorému pretiekli nervy a na futbalistu nakričal, aby bol už konečne ticho. Je pravda, že Neymar na seba priťahuje veľké množstvo faulov, avšak aj pri slabšom kontakte hneď padá na zem a váľa sa po trávniku, ako keby ho prešlo nákladné auto.

Brazílčania však budú mať v nadchádzajúcom zápase proti Srbsku z Neymarových pádov radosť. Bar Malcom vysiela všetky zápasy a výnimkou nebude ani zajtrajšie meranie síl medzi Srbskom a Brazíliou, v ktorom by mal Neymar doviesť svojich spoluhráčov ku pohodlnejšiemu víťazstvu ako v zápase s Kostarikou.

Na sociálnych sieťach pri tejto príležitosti bar zverejnil ponuku, že za každý Neymarov pád v zápase dostane celý bar jedného panáka zadarmo. Miesto si samozrejme musia ľudia dopredu rezervovať, a tak sa nedostane na každého návštevníka slávneho mesta, ale pri sledovaní predchádzajúcich zápasov budú Brazílčania pripití už cez polčas, pretože Neymar na zemi trávi veľa času.

 

Příspěvek sdílený Malcom Pub (@malcompub),

Domov
Zdieľať
Diskusia