Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 10:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aj Rytmus môže byť mimo rytmu

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu spúšťa ďalšiu sériu hudobných videí, tentokrát so živou kapelou.

Na deň, kedy začali Rapíky starej matere, všetci s nadšením dodnes spomíname. Podobným sviatkom by mal byť aj ten dnešný, keďže sme sa dočkali novej série z Rytmusovej dielne, ktorá dostáva názov MIMO RYTMU. Už po prvých sekundách ti bude celý koncept úplne jasný, a to vďaka živej kapele. Tou je samozrejme Opoštáris Band v zložení Tomáš Gajlík, Eugen Vizváry, Dávid Hodek a Richard Csino.

Rytmus do ich sprievodu strieda flowvy a tempá v starých aj nových skladbách, čo ocení snáď každý fanúšik. S najväčšou pravdepodobnosťou sa pozeráme na stopercentnú improvizáciu hudobníkov aj pána Páťu. Zároveň môžeme predpokladať, že podobne ako Rapíky, aj táto nová séria bude vychádzať viac nepravidelne ako pravidelne, avšak veľmi radi sa necháme prekvapiť.

Dosť bolo slov, vychutnaj si pilotný diel MIMO RTYMU a do komentárov nám pokojne napíš, aké skladby by si ešte chcel za sprievodu živých nástrojov počuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia