Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajný pes neváhal poskytnúť roztomilú prvú pomoc. Kontroloval dýchanie a pokúšal sa aj o masáž srdca

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Poncho presne vedel, čo treba v núdzi urobiť.

Madridská polícia sa na svojich štvornohých členov môže naplno spoľahnúť. Na Twitter pred pár dňami zdieľali video z názornej ukážky toho, ako policajné psy vedia zareagovať na krízovú situáciu a malý parťák Poncho získal najväčšiu pozornosť. So svojím partnerom ukázali divákom, čo treba urobiť, ak človek náhodou pri akcii skolabuje.

Poncho pozorne sledoval policajta, ktorý odrazu simulovane skolaboval a spadol na zem. Pes okamžite pribehol a bez zaváhania sa pustil do oživovania. Skontroloval, či policajt dýcha, potom ho trochu zaťahal za ruku, aby sa prebral a napokon sa pustil aj do masáže srdca. Poncho samozrejme nemá dostatok sily na to, aby skákanie po hrudi skolabovaného policajta mužovi naozaj pomohlo, ale nešlo tak celkom o efektivitu prvej pomoci.

Policajti sa len širokej verejnosti snažili ukázať, že pes je verný spoločník, ktorý svojmu ľudského partnerovi chce pri správnom výcviku pomôcť za akýchkoľvek okolností. Poncho si za ukážku svojej šikovnosti vyslúžil už viac ako 2 milióny zhliadnutí na sociálnych sieťach.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30


Domov
Zdieľať
Diskusia