Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 16:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Panamčania šli streliť gól, kým sa Angličania radovali. Nevedeli pravidlá, tak chceli opustené ihrisko využiť na protiútok

ŠPORT ANGLICKO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Protiútok, aký na majstrovstvách sveta nemá obdobu.

Pravidlá futbalu hovoria jasne. Po inkasovanom góle nemôže tím rozohrať bez toho, aby každý hráč oslavujúceho súpera stál vo vlastnej polovici ihriska. V Paname však majú pre pravidlá svoju vlastnú interpretáciu, čo predviedli v zápase proti Anglicku.

Aj keď si to réžia zápasu hneď nevšimla a diváci sledovali radujúcich sa anglických futbalistov, Panamčania mali v rukáve jedno veľké eso. Nechali súperov radovať sa a rýchlo s loptou vybehli do stredového kruhu. Bez inštrukcie rozhodcu rozohrali a vydali sa na divoké dobrodružstvo proti osamotenému brankárovi Pickfordovi, ktorý nechápavo pozeral na bežiacich Panamčanov.

Napokon sa k lopte dostal hráč, ktorý si zrejme uvedomil, že pravidlá nepoznajú podobné protiútoky, a tak anglickému brankárovi loptu len pomaly kopol. Spoluhráč mu okamžite vynadal, prečo zahodil neuveriteľnú šancu na úpravu skóre, ale strelec mu rýchlo vysvetlil, čo hovoria pravidlá. Pri pohľade na komickú situáciu ľudia konštatujú, že Panama prekonala aj špeciálne autové vhadzovanie Iránu.

Domov
Zdieľať
Diskusia