Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 11:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Komiksovka Ant-Man a Wasp bude napojená priamo na Avengers 4 a jej hrdinovia budú pre príbeh veľmi dôležití

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige sa v najnovšom videu v krátkosti rozpovedal ohľadom postavy Wasp, no venoval sa aj dôležitosti druhého Ant-Mana.

Ako už nejaký čas vieme, komiksovka Ant-Man & The Wasp sa bude príbehovo odohrávať po udalostiach zo snímky Captain America: Civil War a pred začiatkom Avengers: Infinity War, pričom oveľa bližšie by mala byť druhému menovanému.

Zdá sa však, že Ant-Man 2 bude mať aj priame spojenie s budúcoročnou tímovkou Avengers 4. Prezradil to sám Kevin Feige (šéf Marvel Studios), ktorý sa v najnovšom videu okrem postavy Wasp (Evangeline Lilly) rozpovedal aj na tému dôležitosti filmu.

Komiksovka Ant-Man a Wasp bude napojená priamo na Avengers 4 a jej hrdinovia budú pre príbeh veľmi dôležití
Zdroj: Marvel Studios

Feige totiž potvrdil, že Ant-Man & The Wasp nie je iba zábavným samostatným počinom, ale aj veľkou súčasťou toho, čo ešte len príde. Snímka sa podla jeho slov napája priamo na Avengers 4 a jej hlavné postavy budú pri napredovaní veľmi dôležité.

Aj keď je potvrdené, že ich v Avengers 4 určite uvidíme, stále nie je celkom jasné, aké úlohy vo filme zohrajú. No zatiaľ čo Ant-Man sa určite zúčastní bojov po boku ostatných hrdinov, rola Wasp by mala byť menšia. A určite netreba zabúdať ani na Quantum Realm (o tom ale viac tu).

Existuje viacero teórií, my sa však radi necháme prekvapiť. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. júla (červenec) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte do tohto vlákna. Chystáte sa na dvojku Ant-Mana do kina? Prvé ohlasy nešetrili nadšením.

Domov
Zdieľať
Diskusia