Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 12:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Videl si už penthouse v srdci New Yorku za 28,5 milióna dolárov? Hriešny luxus v interiéri aj exteriéri podčiarkuje exkluzivitu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nehnuteľnosť, akú drvivá väčšina z nás nikdy vlastniť nebude.

Niet žiadnych pochýb o tom, že v srdci amerického New Yorku by si našiel najdrahšie a najluxusnejšie nehnuteľnosti na svete. Viacero z nich sa nachádza v mrakodrape s názvom One57, ktorý sa vie pochváliť svojou nezvyčajnou architektúrou a viacerými známymi menami. Na vrchnom poschodí si apartmán zadovážil Michael Dell, jeden z najbohatších ľudí na svete, a zaplatil zaň cez 100 miliónov dolárov.

Náš apartmán z videa síce nestojí 100 miliónov v žiadnom prípade, ale realitná kancelária by si od teba vypýtala 28,5 milióna dolárov. Exkluzívne umiestnenie, rozloha aj špeciálna presklená terasa predstavujú miesto, aké by si v New Yorku hľadal len veľmi ťažko. Len samotná obývacia miestnosť je vďaka svojej rozlohe rovnako veľká ako štandardný apartmán na prenájom v meste.

Za kuchyňu či kúpeľňu samostatne by si zaplatil po viac ako 500-tisíc dolárov a výhľadom rovno na Central Park v sebe ukrýva zopár miliónovú prirážku. Vtipne vyznieva aj fakt, že štandardný miniatúrny apartmán v New Yorku by sa so svojou rozlohou vošiel do šatníka v penthouse budovy One57. Aj keď na podobné bývanie nebudeme mať nikdy dostatok peňazí, môžeme stále aspoň snívať.

Domov
Zdieľať
Diskusia