Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2018, 9:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hororový seriál The Terror z produkcie Ridleyho Scotta dostane druhú sériu. Aké dobrodružstvo nás čaká tentokrát?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podľa tvorcov dostaneme nový príbeh, ktorý však opäť bude poriadne desivý.

Hororový seriál z produkcie Ridleyho Scotta s názvom The Terror si odniesol chválu kritikov aj divákov (našu recenziu si môžete prečítať tu), takže tvorcovia nelenili a oznámili, že sa dočkáme druhej série.

Podľa všetkého však bude veľmi odlišná. The Terror bol totiž od začiatku koncipovaný ako antológia. Čo to znamená? Že v druhej sérii dostaneme úplne iný príbeh, na ktorom budú pracovať iní tvorcovia.

V prvej sérii sme mohli sledovať príbeh polárnej výpravy sira Johna Franklina a jeho posádky. Tí ostali v arktickej pustine a zdá sa, že tam nie sú celkom sami. Seriál bol inšpirovaný skutočnými udalosťami, ako aj rovnomenným románom Dana Simmonsa.

Hororový seriál The Terror z produkcie Ridleyho Scotta dostane druhú sériu. Aké dobrodružstvo nás čaká tentokrát?
Zdroj: AMC

Smutnou správou je, že scenárista prvej série David Kajganich (It) sa už k projektu nevráti. Novým showrunnerom tentokrát bude Alexander Woo (True Blood). O čom však pokračovanie vlastne bude?

Podľa dostupných informácií by sa mali ocitnúť v japonsko-americkej komunite počas druhej svetovej vojny. Dej sa bude odohrávať v Južnej Kalifornii, v internačných táboroch, kde držali mnohých zajatcov a v Pacifiku. Do tohto prostredia tvorcovia vložia akúsi duchársku zápletku. Druhá séria bude mať 10 epizód.

Opäť teda budeme svedkami udalostí, ktoré vychádzajú z historickej skutočnosti, ale budú trochu okorenené práve hororovými prvkami. Pokiaľ bude druhá séria úspešná, môžete vziať jed na to, že nám tvorcovia dodajú aj ďalšie originálne príbehy. Nápadov údajne už teraz majú na roky dopredu.

Domov
Zdieľať
Diskusia