Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2018, 16:51
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Demi Lovato v najnovšej pesničke naznačuje, že sa vrátila k alkoholizmu. Smutná balada vám zlomí srdce

DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

V pesničke "Sober" ospravedlňuje svojim rodičom, priateľom, fanúšikom a sebe.

Demi Lovato v poslednej dobe na Twitteri naznačovala, že sa čoskoro dočkáme novej hudby. Síce len nedávno jej vyšiel singel s Clean Bandit, speváčka nás pripravovala na niečo svojské, osobné a hlavne srdcervúce. Nikto, dokonca ani jej najvernejší fanúšikovia však nečakali, že sa speváčka nepriamo prizná k alkoholizmu. Ešte pred pár mesiacmi totižto oslavovala šesť rokov triezvosti.

Len 25-ročná speváčka má za sebou mnoho ťažkých skúseností. Náhlu slávu, ktorá prišla s vydaním filmu Camp Rock, kde si strihla hlavnú úlohu, zvládala veľmi ťažko. Vyrovnávala sa s vecami po svojom a tak už ako tínedžerka trpela bulímiou, depresiami či sebapoškodzovaním.

V roku 2010 preto nastúpila na liečenie, avšak ani táto skúsenosť nepomohla k lepšiemu zdravotnému stavu. Keď opustila liečenie, počas natáčania dokumentu Demi Lovato: Stay Strong, kde rozprávala o svojich problémoch a liečení, bola bohužiaľ stále pod vplyvom drog a alkoholu. Ako sama povedala, mala všetkú pomoc sveta, neustály dozor a podporu, no nechcela to. Jej závislosť na drogách a alkohole bola silnejšia.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

V roku 2013, keď už bola rok triezva, Demi priznala všetky svoje nepekné zvyky. Bez kokaínu nevydržala ani hodinupašovala si ho aj do lietadla a keď všetci zaspali, jednoducho ho užila. Inokedy si zase prelievala alkohol do plastových flašiek a bolo bežné, že už ráno o deviatej bola opitá.

Dokonca aj v deň, keď sa mala vrátiť späť na odvykačku. Demi povedala, že vždy bola dobrá manipulátorka a tak túto schopnosť využívala k tomu, aby všetkých presviedčala o tom, že je všetko v poriadku. Aj keď nebolo.

Demi v posledných rokoch žiarila. Bola triezva, vydala niekoľko albumov a pesničiek, zamilovala sa a dokonca sa stala advokátkou pre mentálne zdravie, ktoré je aj v dnešnej dobe tak veľmi podceňované. Dodnes sama trpí bipolárnou poruchou a preto vie, aké to je, keď máte psychické problémy. Zdá sa však, že speváčku jej démoni dohnali.

Singel "Sober" vydala neohlásene vo štvrtok v noci. Aj keď nesie názov triezva, Demi sa priznáva práve k tomu, že už nie je triezva. Ospravedlňuje sa svojej mame, svojmu otcovi (ktorý však pred piatimi rokmi zomrel na rakovinu) y a tiež všetkým, ktorý pri nej už v minulosti stáli pri podobných problémoch.

Ospravedlňuje sa aj svojmu budúcemu partnerovi, mužovi, s ktorým strávila noc a tiež svojim fanúšikom, ktorých stratila a opäť sklamala. Chcela by byť dobrým idolom, akým doteraz jednoznačne bola, no uvedomuje si, že je iba človek. Sober je smutná balada a ešte smutnejšie priznanie, že Demi opäť prepadla alkoholizmu. Avšak sama si to uvedomuje a v outre pesničky sľubuje, že bude hľadať pomoc a nezabudne sa ospravedlniť ani sebe samej. 

Na svoj Youtube kanál pridala temné lyrics video k pesničke. Na začiatku sa striedajú ukážky Demi na párty, alkoholových fliaš a sanitky s ukážkami Demi s priateľmi a rodinou, či v Afrike, kde bola pomáhať. Na záberoch sa tiež objavuje jej bývalý priateľ, herec Wilmer Valderrama, s ktorým speváčka randila šesť rokov a stál pri nej počas všetkých zlých období. Slová v tejto pesničke sú preto určite venované aj jemu.

Demi v jej ťažkom boji držíme palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia