Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Diva's.
21. júna 2018, 14:47
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Buď ženou, ktorá miluje šport. Už koncom júna sa uskutoční jedinečné podujatie, na ktorom nebude chýbať ani Tatiana Žideková

ŠPORT
Uložiť Uložené

Projekt Justwoman už druhý rok povzbudzuje ženy k aktivite, inšpiruje ich a spoločne s Ligou proti rakovine podporuje prevenciu proti rakovine krčka maternice.

Posledný júnový deň sa bude konať 2. ročník akcie, ktorá spája tri najpopulárnejšie ženské rekreačné športy a to beh, yogu a paddleboard. Podujatie ponúka deň plný zábavy a tebe stačí, ak si prinesieš pozitívnu energiu. 

Justwoman by Diva's sa koná 30.6. o 8:00 pri jazere Veľký Draždiak a sprevádzať ho budú ambasádorky, ktoré sú ti určite dobre známe, Veronika Cifrová Ostrihoňová, Tatiana Žideková a Tina Turnerová.

Tento jedinečný projekt už druhý rok povzdbudzuje ženy k aktivite, inšpiruje ich a spoločne s Ligou proti rakovine podporuje prevenciu proti rakovine krčka maternice. 

Tento deň si zaznač do kalendáru ako deň venovaný ženám

Vezmi svoje kamošky a načerpaj energiu na leto, ktoré klope na dvere. Je pre teba prichystaných množstvo atrakcií a bohatý sprievodný program. Tiež sa budeš môcť zrelaxovať v chill zóne, urobia ti make-up, vlasy, poradia ti vo výbere správneho športového oblečenia a budeš sa môcť občerstviť zdravým jedlom. 

V rámci paddleboardu je pre teba prichystaný rýchlokurz pod vedením najlepších inštruktorov. A pre tie, ktoré pádlovať už vedia, sa pripraví RACE na veľkej doske pre 8 osôb.

Dostaneš aj štartovací balíček 

Ten bude obsahovať tričko Reebok, štýlový fitness vak v dizajne Justwoman, podložku na cvičenie, pitný režim od Diva’s Drink for Women a množstvo zaujímavých darčekov.

Buď žena, ktorá miluje pohyb a čas len pre seba, buď súčasťou @justwoman a zaži dámsku jazdu tohto leta!

A nezabudni, že na Justwoman ide o zábavu a príjemne strávený deň, nie o pretek či víťazstvo.  

Lístky na akciu sa dajú kúpiť TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia