Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2018, 12:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci potešili protestujúcich farmárov spontánnymi raňajkami. Podporiť ich prišli s klobáskami, čerstvým chlebom aj zeleninou

ZAUJÍMAVOSTI FARMA PROTEST SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Opäť raz sa ukázalo, že Slováci majú srdce na správnom mieste.

Slovenskí farmári po dvojdňovej ceste do nášho hlavného mesta vyjadrujú nespokojnosť plagátmi, nápismi aj vyhláseniami. Aj keď sa na našom webe snažíme politike vyhýbať, jedna spontánna akcia priamo na Tyršovom nábreží, kde farmári vo svojich strojoch prečkali noc, nás potešila natoľko, že sme o nej museli napísať.

Unavení farmári po hodinách cesty naprieč Slovenskom vstávali do príjemného slnečného rána na brehu Dunaja a rovno si mohli prísť zajesť. Aktívni Bratislavčania nezaháľali a Marek Kapusta na svojom Facebooku nedávno oslovil kamarátov, či by nechceli pomôcť s organizáciou raňajok. Postupne sa pridávali známi aj neznámi obyvatelia hlavného mesta a odrazu boli pre farmárov pripravené klobásky, pečivo, káva aj zelenina.

Nebolo to jednoduché, ale Marek to s pomocou svojich blízkych a kamarátov zvládol. Slovenskí farmári preto zostali milo prekvapení tým, že ľuďom v našej krajine záleží na tom, v akých podmienkach vznikajú suroviny, bez ktorých by sme sa pri varení často nezaobišli. Priamo na raňajkách sa boli pozrieť reportéri z portálu Aktuality.sk, a tak sa zábermi z ranného prekvapenia môžeš potešiť priamo u nich.

Domov
Zdieľať
Diskusia