Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 9:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo sprevádzal DJa EKG na dvoch obrovských párty na Slovensku a v Česku. Čo všetko obnáša táto práca?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Gogova séria, v rámci ktorej mapuje zaujímavé povolania, je tu s ďalším pokračovaním.

Aj keď sme niekedy mali vo zvyku slovenských youtuberov za ich tvorbu kritizovať, dnes už môžeme vo veľa prípadoch tvrdiť, že sa nemajú za čo hanbiť. Okopírované pranky a nezmyselné reakcie vystriedali kvalitnejšie, prepracovanejšie a časovo náročnejšie formáty, za čo patrí veľká zásluha aj "otcovi" slovenských videotvorcov - Gogovi

Ten totiž svoj úspešný kanál plní aj obsahom, ktorý dáva divákom možnosť vzdelávať sa, alebo aspoň rozširovať svoj rozhľad a vedomosti. A presne kvôli tomu vznikol aj seriál Gogo Jobs, v rámci ktorého autor navštevuje rôzne zamestnania a zisťuje, čo všetko obnášajú.

V zatiaľ poslednej časti sa s DJom EKG vybral na dva jeho koncerty, jeden v obrovskom pražskom klube a druhý na Lovely Experience v Trnave. V skoro 30 minútach sa dozvieš, čo všetko táto práca obnáša, ako vyzerajú prípravy a obľúbený DJ prezradil aj čosi viac zo zákulisia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia