Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2018, 12:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Frajerka ho nepustila na MS do Ruska, tak ho kamaráti vzali ako maketu z kartónu. Na tričko mu napísali dôvod, prečo zostal doma

ZAUJÍMAVOSTI FUTBAL RUSKO
Uložiť Uložené

Javier bude na svoj virtuálny výlet do Ruska dlho spomínať.

Zájazd na majstrovstvá sveta vo futbale nie je lacná záležitosť. Aj Slováci cestujúci lietadlom do Moskvy priamo z Bratislavy by sa museli buchnúť po vrecku, avšak náklady nezastavili partiu mexických fanúšikov v tom, aby si nesplnili svoj sen. Partia kamarátov sa po majstrovstvách sveta v Brazílii pred štyrmi rokmi rozhodla, že aj oni pôjdu na šampionát v aute.

Nedávno si kúpili starý autobus za našetrené peniaze, ktoré spoločne odkladali posledné štyri roky, a upravili ho do fanúšikovskej podoby. Nanešťastie, krátko pred odchodom z Mexika im jeden z kamarátov Javier oznámil, že do Ruska nebude môcť vycestovať. Mal na to jasný dôvod. Výlet mu zakázala frajerka a ak ju nechcel naštvať, tak ju musel poslúchnuť. Svojej partii urobil škrt cez rozpočet a vyslúžil si aj množstvo nadávok, ale chlapi sa vynašli.


Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Ak Javier nemohol cestovať s nimi, vyrobili si jeho maketu z kartónu a zobrali ju do autobusu. Pred pár dňami do Ruska naozaj dorazili a na internete pomaličky zdieľajú hromadu fotiek z fanúšikovských zón, kým čakajú na prvý zápas svojho národného tímu. Javier je neustále s nimi a na makete mu vyrobili aj tričko s nápisom „Moja žena ma nechcela pustiť“. Mexičania boli z európskych fanúšikov nadšení a užívajú si reakcie nielen na svoj autobus, ale aj na svojho kartónového kamaráta.

Na ceste z Mexika do Ruska prešli cez Atlantický oceán a majú za sebou viac ako 16-tisíc kilometrov. Na konci mája dorazili do nemeckého mesta Bremerhaven a skončili až v Moskve, pričom po rozpočítaní nákladov by ich dovolenka v Rusku mala vyjsť menej, ako keby zaplatili za letenky aj hotely.



Domov
Zdieľať
Diskusia