Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 16:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Bratislave otvorila svoje brány Magio Pláž. Zaži najlepšiu dovolenku v meste

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Tyršovom nábreží ťa necelé tri mesiace čaká festival športu, zábavy, gastronómie, ale predovšetkým oddychu.

Dnes otvorila svoje brány už v poradí 12. edícia Magio pláže. Jedinečný projekt od Slovak Telekom ponúka Bratislavčanom aj všetkým návštevníkom mesta atraktívny festival športu, zábavy, gastronómie, ale predovšetkým oddychu. Magio pláž na pravom brehu Dunaja sa tentokrát riadi sloganom „Najlepšia dovolenka v meste“ a na Tyršovom nábreží potrvá presne 80 dní - do 2. septembra.

Na otvorení nechýbali ani naše krásne moderátorky Barborka a Deniska.

V Bratislave otvorila svoje brány Magio Pláž. Zaži najlepšiu dovolenku v meste
Zdroj: Refresher

Na svoje si bezpochýb prídu športoví nadšenci, ktorí sa môžu zapojiť do tréningov jogy, pilátesu, tabaty, kruhových tréningov, Spartan race tréningov alebo si vyskúšať zdravotné cvičenia. Pre bežcov pripravil adidas širokú škálu bežeckých tréningov a na špeciálne tréningy s trénermi sa môžu tešiť aj bežci v rámci prípravy na septembrový Telekom Night Run. A pre milovníkov tanca je k dispozícii aj tanečná škola.

Aj v tomto roku obohatia program koncerty domácich a zahraničných kapiel rôznych žánrov a uvidíme napríklad Etherwood, Korben Dallas alebo Majka Spirita. Milovníci filmu sa opäť môžu tešiť na seriál filmových premietaní a chýbať nebude ani cestovateľské kino. 

Technologické novinky čakajú na všetkých vo vynovenom Tech Lounge, kde je možné si vyskúšať si virtuálnu realitu, navštíviť SmartHome a Magio obývačku. Ak sa chce niekto zdokonaliť v angličtine, môže sa v Urban zóne zapojiť do jazykových lekcií pod vedením skúsených lektorov.

V Bratislave otvorila svoje brány Magio Pláž. Zaži najlepšiu dovolenku v meste
Zdroj: Telekom

Kto si chce pri letnom drinku alebo kvalitnom a zdravom jedle vychutnať zápasy futbalových MS, Tour de France alebo tenisový Wimbledon, stačí navštíviť občerstvovaciu zónu s osviežujúcim bazénom a výhľadom na bratislavské dominanty.

Magio pláž už tradične myslí aj na najmenších. Okrem stoviek ton čistého piesku, väčšom počte hracích stanovíšť, sa na najmenších tešia každý deň s inou témou animátori z Kids Pointu.

V Bratislave otvorila svoje brány Magio Pláž. Zaži najlepšiu dovolenku v meste
Zdroj: Telekom

Kompletný program podujatí a aktuálne informácie o dianí na pláži sú na www.magioplaz.sk alebo v mobilnej aplikácii Magio pláž. Všetky aktivity vrátane športovísk, koncertov a letného kina budú pre všetkých návštevníkov bezplatné.

Domov
Zdieľať
Diskusia