Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2018 má v prípade nepriaznivého počasia záložný plán. Dopĺňa aj ďalšie slovenské, české a francúzske mená

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Všetci veríme, že si budeme mať možnosť festival vychutnať bez komplikácií s počasím, no vždy je lepšie mať plán B.

29. júna budú bratislavské Zlaté piesky hostiť šieste pokračovanie festivalu Hip Hop Žije. Organizátori obľúbenej udalosti pod holým nebom si pre návštevníkov pripravili bohatý hudobný program, na ktorého čele stojí headliner Rick Ross a sekunduje mu prakticky celá československá rapová scéna. Chýbať nebudú reprezentanti starej aj novej školy, legendy aj nováčikovia, ktorých shows jednoducho stoja za to. 
 
V minulom roku sa festival prvýkrát presunul do väčšieho areálu, vďaka čomu sa vytvoril priestor na ešte bohatší sprievodný program plný športu a zábavy, ktorý sme ti už priblížili v tomto článku
 
Na základe predošlých skúseností sa počas posledného ročníka tvorcovia rozhodli vytvoriť aj záložný plán, ktorý by Hip Hop Žije zachránil v prípade nepriaznivého počasia alebo akejkoľvek inej situácie, ktorá by mohla narušiť hladký priebeh festivalu.
 
Tento plán B platí aj pre ročník 2018 a ide o nadzemné garáže obchodného domu STYLA, ktorý sa nachádza hneď vedľa OC PALACE. Ak by teda došlo k nečakanému prerušeniu, toto miesto má dostatočnú kapacitu na to, aby časť programu mohla bez komplikácií pokračovať na predpripravenom náhradnom stagei. A my si možno užijeme poriadnu párty v garáži. Tento scenár však nepredpokladáme a pevne veríme, že všetko prebehne podľa plánov a pod holým nebom, čo v konečnom dôsledku vytvára nenapodobiteľnú atmosféru.
 
Hip Hop Žije 2018 má v prípade nepriaznivého počasia záložný plán. Dopĺňa aj ďalšie slovenské, české a francúzske mená
 
No a keďže sme ti v nadpise sľúbili aj prezradenie ďalších mien, tak už snáď môžeme prezradiť, že nadupaný line-up doplní svätá trojica z Milion Plus v zložení Yzomandias, Nik Tendo a Decky Beatz. Za Pozor Records bude reprezentovať aj Mega M a a DJ setom sa predstavia Conspiracy Flat.
 
Francúzsko príde reprezentovať Youv Dee -  parížsky člen kolektívu L’ordre du Periph, čerstvý držiteľ ceny Printemps de  Bourges v kategórii Hip Hop France. Mladý talent trapovej vlny, ktorého fresh flow sa strieda s hypnotickou melódiou, sa vám predstaví napríklad aj so svojim mocným Slay.
 
 
Hip Hop Žije 2018 má v prípade nepriaznivého počasia záložný plán. Dopĺňa aj ďalšie slovenské, české a francúzske mená
 
 Viac informácií o festivale sme si už zhrnuli v predošlom článku, a tak dávame do pozornosti ešte lístky, ktorých cena sa bude postupne navyšovať. 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia