Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 20:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moloch Vlavo nahlásil Spiritov diss a Youtube ho vymazal. Petržalský raper tvrdí, že chce silnejšiu odpoveď

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Majk Spirit reaguje a Molocha označuje za udavača presne tak, ako v skladbe.

Ani sme sa nenazdali a máme tu pokračovanie. Žiaľ, opäť bez skladby. Celý priebeh sporu medzi Molochom Vlavo a zvyškom scény sme už mapovali v predošlých článkoch, takže poďme rovno k veci. Po tom, ako Majk Spirit vydal svoju odpoveď s názvom Prvý a posledným asi väčšina očakávala, že petržalský raper odpovie ešte tvrdšie ako naposledy. 

Hneď po vydaní dal Speezy Molochovi na odpoveď 48 hodín, počas ktorých sa nestalo nič. Dnes sme sa dozvedeli, že bývalý člen už neexistujúcej Druhej Strany v skutočnosti pracoval na tom, aby diss navždy odstránil z Youtube. Grimaso v ňom totiž použil zopár slov z Molochových skladieb, aby ho zosmiešnil, čo autor využil, aby si nárokoval práva.

No a keďže je Youtube v posledných mesiacoch viac než prísny a tieto nahlásenia vyhodnocuje automaticky, diss track vymazal. Majk Spirit sa pravdepodobne bude môcť odvolať, no v tomto prípade ide v prvom rade o fanúšikov, ktorí by mali vyhodnotiť, či je toto správny krok v poctivom rapovom beefe. 

Moloch Vlavo nahlásil Spiritov diss a Youtube ho vymazal. Petržalský raper tvrdí, že chce silnejšiu odpoveď
Domov
Zdieľať
Diskusia