Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 12:21
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Vo vlakoch ZSSK sa na trase z Bratislavy do Košíc budú premietať filmy. Užiť si tak cestu môžeš s pukancami v pohodlnom tulivaku

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA KOŠICE NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM) ZSSK
Uložiť Uložené

Lístky sú k dispozícii pri kúpe bežného lístka, podmienkou je len miestenka priamo do kinovozňa.

Železničná spoločnosť Slovensko aj tento rok prichádza s atraktívnou ponukou pre všetkých cestujúcich. V spolupráci s 26. ročníkom košického filmového festivalu Art Film Fest bude mať na trase z Bratislavy do Košíc pridelený kinovozeň, v ktorom sa budú premietať filmy. Udalosť začína už tento piatok 15. júna a potrvá až do o 23. júna.

Kinovozeň bude každý deň radený v rýchlikoch R 609 Spišan a R 602 TATRALANDIA. Cestujúci si filmy môžu užiť v pohodlných tulivakoch s pukancami a minerálkou v ruke za úplne bežné cestovné 2. triedy, pričom akcia platí aj pre cestujúcich so zľavneným lístkom či pre študentov a dôchodcov s bezplatnou dopravou. Jedinou podmienkou je kúpa miestenky v hodnote 1 eura priamo do kinovozňa.

Cestujúcich čaká široká škála rôznych kinematografických žánrov a počas jednej cesty si môžeš užiť až dva filmy. Kompletný program vlakového kina je k dispozícii na oficiálnom webe ZSSK. Cestovné lístky do "kina na koľajniciach" sú v predaji už od 1. júna a dostupné sú v pokladniciach na železničných staniciach, vybavených systémom KVC či priamo vo vlaku do vypredania zásob.

Domov
Zdieľať
Diskusia