Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 17:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Para tento víkend na hrade Devín pokrstí svoj nový album Našou krajinou

HUDBA
Uložiť Uložené

Na Devíne to tento víkend bude žiť.

O krásach Slovenska nemáme žiadne pochybnosti, no mnoho z nás predsa len hľadá zážitky za hranicami. Legendárna skupina Para sa však rozhodla ostať práve na našom území. Svoj nový album Našou Krajinou sa rozhodli pokrstiť na štyroch koncertoch v rámci turné Pekné miesta, ktoré vzniklo v spolupráci s festivalom Grape. V ňom navštívia štyri jedinečné miesta na Slovensku a ani ty by si ich rozhodne nemal vynechať.

Prvá zastávka Pary bude už tento víkend, 16. júna, na hrade Devín. Na otváracom koncerte priamo pokrstia svoj novučičký album. Našou Krajinou Para vydala až po siedmych rokoch. Na veľkolepom turné nebudú chýbať ani Billy Barman, ktorí si k pár trackom pozvú aj dievčatá zo SĽUKu, na Devín tak v sobotu určite doraz, vstupenky nájdeš na tomto odkaze.

Ak však nie si z okolia hlavného mesta, netreba zúfať, Para a Billy Barmand dorazia aj na Trenčiansky hrad (22.6.), do amfiteátru v Banskej Štiavnici (23.6.) a nevynechajú ani Zvolenský zámok (29.6.) a my určite nebudeme chýbať.

Para tento víkend na hrade Devín pokrstí svoj nový album Našou krajinou
Zdroj: TS
Domov
Zdieľať
Diskusia