Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 11:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Svet zostal prekvapený z hlasu Kim Čong-una. Prirovnávajú ho aj k Johnnymu Deppovi, pretože je položený dosť nízko

ZAUJÍMAVOSTI KIM ČONG-UN
Uložiť Uložené

Severokórejský diktátor často nerozpráva pred západnými médiami.

Summit medzi Donaldom Trumpom a Kim Čong-unom úspešne prebehol. Ak si pred pár mesiacmi využil ponuku vo viacerých slovenských stávkových spoločnostiach a stavil si na to, že sa obaja lídri stretnú pred koncom roku 2018, potom ti gratulujeme k výhre, ale internet momentálne predsa len rieši čosi iné. Kim Čong-un sa síce v západných médiách objavuje často, avšak jeho prejavy sa na verejnosť pravidelne nedostávajú.

Prevažná väčšina z nás ho nikdy nepočula ani rozprávať, a preto po spoločnom podpisovaní memoranda a následných vyjadreniach diktátora aj Trumpa zostali ľudia prekvapení. Hlas Donalda Trumpa rezonuje v našich hlavách neustále, lenže Kimov zostával doteraz tajomný pre veľkú časť západného sveta, ktorá sa nezaoberala práve diktátorom z KĽDR. Na internete síce existujú nahrávky zo starých prejavov, avšak Kim nemal nikdy podobnú veľkolepú príležitosť prihovoriť sa ľuďom pomocou klasických médií zo západu. Ľudia predpokladali, že Kim bude mať tenký a vysoko položený hlas, ktorý nebude pasovať bezcitnému diktátorovi, ale opak bol pravdou.

Svet zostal prekvapený z hlasu Kim Čong-una. Prirovnávajú ho aj k Johnnymu Deppovi, pretože je položený dosť nízko
Zdroj: TASR/AP

Na sociálnych sieťach sa hneď roztrhlo vrece s reakciami na to, keď Kim pred novinármi prehovoril a rozprával o tom, aký dôležitý krok Severná Kórea aj USA urobili. Namiesto tenkého hlasu zaujal Kim hrubším a nízko položeným hlasom, ktorý okamžite inšpiroval užívateľov na internete, aby ho komentovali a prirovnávali. Veľká časť z nich si hneď myslela, že Kim bude určite silný fajčiar a možno aj alkoholik.

Odporúčané
Koronavírus mal v Severnej Kórei zabiť skoro 200 vojakov, presný počet nakazených ale nepoznáme (Rozhovor) Koronavírus mal v Severnej Kórei zabiť skoro 200 vojakov, presný počet nakazených ale nepoznáme (Rozhovor) 9. apríla 2020, 12:30

Objavilo sa množstvo správ o tom, aký sexy hlas má diktátor v skutočnosti a zopár ľudí ho dokonca prirovnalo ku hlasu Johnnyho Deppa. Názor si už musíš vytvoriť sám, a tak si prehraj dve nižšie priložené videá a sám budeš počuť, ako Kim v skutočnosti znie. Napriek zaujímavému hlasu však nesmieme zabúdať na to, že ľudia v jeho krajine stále hladujú, nemajú ani základné slobody a práva a končia v pracovných táboroch, kde často zomierajú. 

Kim začína rozprávať približne v čase 1 minúta.

Domov
Zdieľať
Diskusia