Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2018, 22:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bude sa prvý spin-off seriál pre Game of Thrones volať The Long Night? HBO aktívne pracuje aj na ďalších 3 seriáloch a autor dokončuje knihu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najprv si síce musíme počkať na finále 8. série, no dovtedy k nám pomaly prichádzajú aj rôzne informácie z plánovaných spin-off seriálov.

Prequelový seriál odohrávajúci sa tisícky rokov pred dejom z Game of Thrones je oficiálne vo vývoji. Pilotný diel dostal konečne zelenú a veríme, že potvrdenie celého seriálu je už len formalitou. Za projektom bude stáť Jane Goldman, ktorá z pozície scenáristky pracovala na hitoch, ako Kick-Ass, X-Men: First Class alebo Kingsman 2.

Spomínanú filmárku označil spisovateľ knižnej predlohy George R. R. Martin prívlastkom "úžasná", a tak dúfajme, že jej výslednú prácu ocenia podobnými slovami aj diváci. Ako sa George na svojom blogu nedávno vyjadril, v budúcom projekte nemáme rátať so žiadnymi postavami či hercami z Game of Thrones (ale to sme už vedeli).

Čo sa titulného názvu týka, spisovateľ by bol všetkými desiatimi za jednoduché, no výstižné "The Long Night". Avšak podľa autorových slov je nepravdepodobné, že by sa jeho návrh ujal, pretože HBO bude zrejme trvať na tom, aby diváci v názve videli dobre známe "Game of Thrones".

Bude sa prvý spin-off seriál pre Game of Thrones volať The Long Night? HBO aktívne pracuje aj na ďalších 3 seriáloch a autor dokončuje knihu
Zdroj: HBO

No pokiaľ by sme to skombinovali, "Game of Thrones: The Long Night" by mohol byť slušným kompromisom, no nie? Ďalej sa George vyjadril aj k téme ostatných spin-offov. Tvorcovia začínali na čísle štyri, neskôr uznali, že premýšľajú dokonca nad piatimi, no jeden z nápadov už z kola vypadol.

Zvyšné tri príbehy zo sveta Game of Thrones sú však stále v aktívnom vývoji, a tak je vysoko pravdepodobné, že sa skôr či neskôr okrem potvrdeného pilotu a azda aj budúceho prequelu (možno s názvom "The Long Night")  dočkáme aj ďalších úžasných fantasy príbehov.

Knižný vývoj dlho očakávaného Winds of Winter je podľa Georgea aj naďalej jeho hlavnou prioritou a považuje za smiešne, že o tom vôbec pochybujeme. Vzhľadom na jeho skutočne slimáči prístup k populárnej fantasy ságe Pieseň ľadu a ohňa sa však nemôže nikomu z fanúšikov čudovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia