Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2018, 20:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Som vedel, že mi dáte Fx, vy ste je*nutý! Slovenský študent z FTVŠ vynadal po neúspešných štátniciach všetkým navôkol

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Ťažký študentský život nemenovaného muža zdeptal.

Jedna skupina študentov už úspešne absolvovala svoje skúškové obdobie, zatiaľ čo druhá skupina má pred sebou ešte zopár testov aj odpovedí. Na Slovensku vedia skúšky aj štátnice jednotlivých študentov poriadne zdeptať, čo sa na neznámom mužovi z bratislavskej FTVŠ prejavilo natoľko, že po neúspešných štátniciach vynadal svojmu skúšajúcemu.

Slovenský internet sa na zúfalom chlapíkovi zabáva už zopár dní, keďže pri konfrontácii s učiteľom nešetril vulgarizmami a viackrát mu vynadal do jeb*utých aj ko*otov. Zaujímavosťou na výleve študenta bola veta o tom, že svoj titul sa snaží získať už 14 rokov. Podľa informácií, ktoré sme zistili, mal študent zlyhať na magisterských štátniciach tretí raz a jednoducho mu praskli nervy. Keby sa chcel o titul pokúsiť znovu, musel by prejsť ďalšími dvomi rokmi školy.

Nevedno, kto bol na videu skutočne zachytený a či naozaj študuje už 14 rokov, čo by bola samozrejme extrémne dlhá doba. Skúšajúci zrejme nebol zo správania svojho študenta nadšený, pretože ho premohol pocit nespravodlivosti, avšak po verbálnom útoku si tak skoro diplom do vitríny aj tak nedá. So školou sa tak aspoň rozlúčil vo veľkom štýle, keďže video už videli desiatky tisíc Slovákov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia