Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2018, 15:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Beyoncé a Jay-Z zverejnili vlastnú zbierku intímnych fotiek. Nechýbajú odhalené zadky či polonahé leňošenie v posteli

HUDBA BEYONCÉ JAY-Z
Uložiť Uložené

Pikantné fotografie šokovali mnohých fanúšikov.

Texaská kráska Beyoncé spoločne so svojím manželom a známym brooklynským raperom Jay-Zm poriadne prekvapili účastníkov ich koncertu v Glasgowe, ktorý bol jedným z mnohých zastávok spoločnej tour On the Run II. Fanúšikovia zostali v šoku po tom, čo od dvojice obdržali exkluzívnu knihu, kde sa nachádzala séria fotografií obnažených tiel svetoznámeho páru.

Neskôr sa pikantné fotografie dostali na internet a spustili nečakaný ošiaľ u mnohých ľudí. Samozrejme, že hlavným aktérom a zaznamenávaným telesom v intímnej zbierke sa stala pôvabná Bey a jej krivky. Umelecké akty obsahujú zrnité snímky polonahej dvojice z postele či úplne nahej speváčky na pláži.

Spomínané turné bude prebiehať až do 4. októbra tohto roka. Momentálne dvojica vypredáva haly v európskych mestách, no už v júli sa vracajú naspäť do Spojených štátov. Takže ak chceš svetoznámy pár zažiť naživo, tento mesiac máš jedinečnú príležitosť. Najbližšie k našim hraniciam budú 28. júna v Berlíne a 30. júna vo Varšave.

Domov
Zdieľať
Diskusia