Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 18:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit vydáva disstrack na Molocha Vlavo. Po vzore Drake-a sa mu chystá poslať faktúru za promo

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Tentokrát prichádza odpoveď zo stajne H16.

Pravdepodobne najdlhší slovenský rapový beef histórie má ďalšie pokračovanie. Celý vývin sme už mapovali v predošlých článkoch a väčšina domácich fanúšikov všetko pozorne sleduje, takže snáď nie je potrebné nič približovať. Tentokrát sa o slovo hlási hlava vydavateľstva Spirit Music. Skladba dostáva názov Prvý a posledný a ako už dobre vieš, je venovaná petržalskému raperovi Molochovi Vlavo.

Majk Spirit sa do Grimasovej hudby vyjadril pokojne a spomína aj konkrétne veci z ich spoločnej histórie. Podľa očakávaní sa vyhol agresivite a ako už býva zvykom, v závere zanechal bývalému členovi už neexistujúcej Druhej Strany vrúcny odkaz.

Názor si utvorte sami a pokojne nám ho napíšte do komentárov. Zároveň ešte dávame do pozornosti tento príspevok Pouličného autora tónov, v ktorom píše, že už nemá v pláne nahrávať ďalšie disstracky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia