Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Sona O.

23-ročná kráska je závislá na tetovaní. Ročne na ne minie tisícky eur

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM TETOVANIE
Uložiť Uložené

Amber Luke samú seba opisuje ako "bieleho draka". Jej zbierka zahŕňa tetovania očí aj tváre.

Prvé tetovanie si nechala spraviť, keď mala 16 rokov. Do 18 už mala 3 rôzne tetovania a odvtedy číslo každým rokom rapídne rástlo. 

Pred svojou premenou sa vraj cítila ako príliš obyčajná a nudná. Chcela niečo špeciálne, čím by ľudí šokovala, a to sa jej aj zaručene podarilo. "Vôbec to neľutujem. So svojím imidžom som absolútne spokojná," prehlásila mladá Austrálčanka pre Daily Mail Australia. "Moja závislosť začala, keď som mala 16 rokov."

V rámci svojej premeny Amber absolvovala rozpoltenie jazyka, do uší si nechala voperovať silikónové implantáty a riskovala permanentné oslepnutie tetovaním očí modrou farbou. Podľa slov Austrálčanky ju v jej životnom štýle podporuje rodina aj kamaráti.

"Je mnoho ľudí, ktorí sa ma snažia ponížiť za to, čo som urobila svojmu telu. Ale je to moje telo a moje rozhodnutia," hovorí. Zároveň dopĺňa, že mnohí reagujú skôr pozitívne a jej vzhľadom sú fascinovaní. "Momentálne mám asi 50 tetovaní, no nedokážem ich všetky spočítať."

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Sama pracuje v piercingovom štúdiu a podieľa sa tak na transformácii iných. Kráska ma na Instagrame už vyše 30-tisíc followerov a pozitívne komentáre sa striedajú s nenávistnými. 

Domov
Zdieľať
Diskusia