Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

E-sports na Slovensku idú stále hore. Ako to vyzeralo na najväčšej hráčskej udalosti a čo hráva aktuálne Strapo najčastejšie?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Počas uplynulého víkendu sa naše hlavné mesto zmenilo na raj pre všetkých hráčov.

Neodmysliteľnou súčasťou Refresheru je aj herná sekcia, v rámci ktorej sme vás nedávno informovali aj o veľkom hernom sviatku s titulom Y-Games 2018. Ten sa konal počas posledného víkendu v našom hlavnom meste a my sme samozrejme nemohli chýbať. Do prostredia hráčov, youtuberov a dokonca aj raperov sme poslali moderátora Krištofa, ktorý sa svojej role zhostil na jednotku. 

Okrem cosplay postáv vyspovedal napríklad Žolíka, Donata či rapera Strapa, ktorý prezradil čosi viac o svojej vášni k hrám. Dozvieš sa napríklad aj to, čomu aktuálne venuje najviac času a ktorej konzole oddal svoj život. Pochopiteľne nás zaujímalo, čo na aktuálny ročník hovoria organizátori. Tí prezradili, že sa im zatiaľ darí zlepšovať sa vo všetkých ohľadoch zlepšovať a tento rok dotiahli na Y-Games až 7-tisíc návštevníkov.  Viac sa už dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia