Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2018, 15:21
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Refresher v lete precestuje celé Slovensko a Česko. Pridaj sa do tímu!

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Rád spoznávaš nových ľudí, si za každú srandu a nebojíš sa kamery? Budeme ťa potrebovať.

Presne pred rokom sa na Refresheri objavil článok, v ktorom sme vyzývali Slovákov, aby nám pomohli preskúmať našu malebnú krajinu. S viacerými z vás sme sa skontaktovali a na konci júna sme sa spolu s talentovaným kameramanom Šimonom Snopekom a fotografkou Welin vydali na cestu okolo Slovenska, hoci sme vôbec netušili, do čoho ideme.

Takto nejako sa zrodil úspešný projekt Refresher Leto, ktorého výsledkom boli 3 vlogy na našom YouTube kanáli, desiatky postov na Instagrame, stovky stories a tisíce nezabudnuteľných chvíľ, ktoré sme na ceste od najvýchodnejšej obce na Slovensku naspäť do Bratislavy zažili. A to najmä vďaka vám!

Počas troch týždňov ste nás dokázali presvedčiť, že Slovensko je nádherná krajina plná zaujímavých miest, pekných prírodných scenérií ale najmä skvelých ľudí, s ktorými rozhodne nie je nuda. Niekedy bolo naopak tej zábavy až príliš a rána boli ťažké. Veľmi ťažké.

Refresher v lete precestuje celé Slovensko a Česko. Pridaj sa do tímu!
Zdroj: Welin

Ale teraz späť k veci. Keďže sme minulé leto nestihli navštíviť všetky miesta, ktoré ste nám odporučili, nezostáva nám nič iné, ako pripraviť druhé pokračovanie nášho cestovateľského projektu s názvom Refresher Leto. Minulý rok sme sa veľa naučili, a tak to tentokrát môžeme odpáliť ešte vo väčšom štýle.

Na cesty sa v starom dobrom zložení vydáme od 25. júna do 15. júla a pribalíme do tímu aj našich moderátorov Denisu a Krištofa.

Opäť ale budeme potrebovať tvoju pomoc! Počas našej cesty budeme hľadať odvážnych ľudí, ktorí nám pomôžu objavovať tie najlepšie zážitky na celom Slovensku a v Čechách.

Koho hľadáme:

  • Máš nad 18 rokov
  • Dostupnosť v období od 25. júna do 15. júla
  • Žiješ hocikde na Slovensku alebo v Čechách
  • Poznáš dobre región, v ktorom žiješ
  • Si za každú srandu
  • Vieš v aute púšťať dobré tracky 
  • Nechodíš spať o deviatej večer
  • Nebojíš sa vystupovať pred kamerou

Ak si myslíš, že spĺňaš vyššie uvedené body, napíš nám na e-mail, v ktorom sa predstavíš, povieš nám odkiaľ si a čo by si nám chcel/a v tvojom bydlisku ukázať. Mail pošli na [email protected] a do predmetu správy uveď #refresherleto

Už sa nevieme dočkať, kedy sa stretneme. Zatiaľ si pripomeň Refresher Leto v roku 2017. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia