Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 17:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Buď ja alebo tvojich 30 psov. Manželka poslala muža zbaliť sa hneď po tom, čo ju prinútil vybrať medzi ním a zvieratami

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Život prináša tie najbizarnejšie križovatky, o čom sa presvedčila aj Liz na svojej chovnej stanici.

Liz Haslam stretla svojho budúceho manžela ako 16-ročné dievča. Netrvalo dlho a láska prerástla do manželstva, ktoré začalo svadbou v roku 1991. Obaja si rozumeli natoľko, že nechceli čakať príliš dlho a postupne splodili aj syna. Ollie oslávil svoje 22. narodeniny, ale rodičia už nežijú v jednej domácnosti, pretože pred viac ako rokom po jednej z mnohých hádok dal Mike svojej manželke ultimátum.

Mohla si vybrať medzi svojimi 30 psami alebo manželom, a tak dlho nerozmýšľala a poslala partnera zbaliť sa a nechala ho odísť. Neovplyvnil ju ani fakt, že spolu strávili viac ako posledných 25 rokov. Liz argumentovala so slovami, že jej muž aj tak trávil väčšinu času v práci a ju už nebavilo žiť osamote aj po tom, čo sa zo zamestnania vrátil domov.


Aj prítomnosť viac ako 30 psov v domácnosti má svoje logické vysvetlenie. Liz pred rokmi založila chovnú stanicu, na čo jej poskytlo skvelé priestory sťahovanie na farmu s veľkým pozemkom v Suffolku. Okrem chovnej stanice šéfuje aj organizácii BedforBullies, ktorá zachraňuje bulteriérov bez ohľadu na to, z akého pozadia pochádzajú. Množstvo psov už žiadny útulok prijať nechcel, pretože v minulosti boli bojové psy, trpia hluchotou či majú len jedno oko.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

Aj hromada psov doma zanechala na vzťahu oboch manželov značné trhliny, čo vyústilo až do rozchodu. Liz sa dnes smeje z toho, že jej muž sa od odchodu ani raz neozval, ale svoje rozhodnutie neľutuje. Psom sa venuje dlhých 18 hodín denne a organizáciu spravuje len vďaka dobrovoľným príspevkom, lenže keby sa zvieratám nevenovala, zrejme by už nemali šancu na dôstojný život.



 

Domov
Zdieľať
Diskusia