Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so Smartwater
12. júna 2018, 17:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensko prichádza Smartwater. Sofistikovaná balená voda s moderným dizajnom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Čoraz častejšie sa s ňou spájajú známe tváre a všetko nasvedčuje tomu, že Smartwater zožne na Slovensku veľký úspech.

Téma balenej minerálnej vody vs. obyčajnej z kohútika je v posledných rokoch o niečo diskutovanejšia. Pravdou však ostáva, že ich nemožno porovnávať. Konzumácia jednej alebo druhej je hlavne otázkou preferencie a pohodlia. Ak to kvalita dovoľuje, doma si môžeš pokojne vychutnať pohár kohútikovej vody. Stále však platí, že tá nie je úplne vhodná na balenie ani do hlinikových a už vôbec nie plastových fliaš.
 
Pre tých, ktorí preferujú balenú vodu, prichádza na Slovensko novinka, ktorú si už pravdepodobne mal možnosť vidieť na sociálnych sieťach našich milovaných influencerov. Produkt dostáva názov Smartwater a všetko nasvedčuje tomu, že o ňom budeme ešte veľa počuť. Za oceánom si už dokázal získať miesto v rukách hviezd ako Jennifer Aniston, Selena Gomez alebo Justin Bieber, ktorých zachytili fotografi s vodou v rukách na ceste z posilňovne či na nákupoch.
 
 

Příspěvek sdílený © Sajfa (@sajfa),

 
 
Veľa profesionálov tvrdí, že nie je voda ako voda. Svoje o tom vie aj americký raper 2 Chainz, ktorý mal možnosť ochutnať číru tekutinu za 100-tisíc dolárov a fanúšikom sprostredkovať svoje bezprostredné pocity. Poďme však späť domov a k Smartwater, ktorá sa o priazeň Slovákov uchádza práve v období, keď si už musíme kvôli teplu dávať pozor na pitný režim. 
 
Do našich končín prichádza Smartwater síce až teraz, za veľkou mlákou sa však teší obľube niekoľko rokov a je považovaná za prémiovú vodu s elegantným, moderným a ikonickým dizajnom.
 
 
Na Slovensko prichádza Smartwater. Sofistikovaná balená voda s moderným dizajnom
Zdroj: Smart Water
Na Slovensko prichádza Smartwater. Sofistikovaná balená voda s moderným dizajnom
Zdroj: Martin Lačný
Domov
Zdieľať
Diskusia