Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

10 kúskov oblečenia za pár eur, ktoré vylepšia tvoj outfit. Na Refresher Markete sa skrývajú skutočné poklady

MÓDA
Uložiť Uložené

U nás je rozhodne z čoho vyberať.

Horúčavy každým dňom udierajú čoraz silnejšie a patrične tomu treba pripspôsobiť aj štýl obliekania. Samozrejme, každý z nás sa miluje obliekať inak, náš Refresher Market však ponúka niečo pre každého. Na Markete môže ktokoľvek vrátane teba zadarmo predávať, kupovať či vymieňať akékoľvek kúsky, pričom nemusí ísť len o oblečenie – a aj práve preto sme sa tam vydali, aby sme objavili niekoľko naozaj parádnych tenisiek či oblečenie.

Na Markete vždy stretneš ochotných mladých ľudí, s ktorými sa na všetkom svižne dohodneš, pričom sa môžeš spoľahnúť aj na ich módny vkus. Vzhľadom na to, že žijeme v dobe hypu, narazíš aj na drahé kúsky momentálne populárnych značiek, no neboj sa, rozhodli sme sa tvoj letný outfit ozvlášniť kúskami, pre ktoré naozaj nebudeš musieť siahnuť hlboko do peňaženky. Samozrejme, pojmy drahé lacné sú skutočne relatívne, no kúsky oblečenia sme vyberali tak, aby za svoju cenu naozaj stáli.

Pokrývka hlavy je v lete povinnosťou

Obyčajná letná pokrývka hlavy skrátka v letnom šatníku nesmie chýbať a pracovať s nimi ľahko môžu ženy. Na Refresher Markete ich nájdeš doslova hromady, nás zaujala predovšetkým snehobiela Tommy Hilfiger cap (19 €), ktorá je priam ideálna do horúcich dní. Jej silným konkurentom sú však aj čiapky z českej dielne Life is Porno (58 €), za ktoré si trošku priplatíš, no stále ide o rozumnú sumu za luxusnejší kúsok od skúsených dizajnérov, ktorí do každého diela vkladajú vlastný príbeh. Ak však preferuješ niečo konzervatívnejšie, čo tak klasika v podobe Palace Stadium Cap?

10 kúskov oblečenia za pár eur, ktoré vylepšia tvoj outfit. Na Refresher Markete sa skrývajú skutočné poklady
Zdroj: refresher market

Spotené nohy nemôžu existovať

Niet žiadnych pochýb o tom, že kvalitu tvojho leta zaručene ovplyvňujú aj tvoje nohy. Ak budeš po festivaloch, horách či plážach behať v neforemných a nepohodlných čudách, asi ťažko si horúčavy naplno užiješ. Určite tak zainvestuj do niečoho, čo nielenže tvoj topánkovník ozvláštni, no zároveň sa v tom budeš cítiť naozaj dobre.

Ak je reč o pohodlí, my sme si jednohlasne zamilovali podrážku Boost od adidasu. Tú nájdeš napríklad v adidas Zebra NMDs (84 €). Sláva Yeezys už utícha, takže ak patríš medzi ľudí, ktorí ich chcú nosiť pre výzor a nie hype, teraz je ten čas. Najlacnejší dizajn zo série 350 má bezpochyby colorway Beluga 2.0. (200 €), ktorý spomedzi ostatných Yeezys nevyzerá vôbec zle. No ak niečo podobné nie je nič pre teba a radšej máš uvoľnený štýl, čo slip-pony v podobe Vansiek so Spongebobom (85 €) alebo skrátka Converse (35 €)?

10 kúskov oblečenia za pár eur, ktoré vylepšia tvoj outfit. Na Refresher Markete sa skrývajú skutočné poklady
Zdroj: refresher market

Leto bez otrasných tričiek

Vždy nás zabolí srdiečko, keď vidíme muža alebo ženu oblečenú v tričku alebo tope s absolútne nezmyselnými nápismi. Čudné fonty, žiadny význam, skrátka len aby tam niečo bolo. Nie je nám presne jasné, aký vzorec vedie ku kúpe takéhoto kúsku, no v žiadnom prípade ti ho neodporúčame nosiť a omnoho lepšie sa zaobídeš aj s obyčajným čiernym tričkom za euro.

To je však predsa len trošku nuda. Logománia však ako trend stále platí, prečo tak nevyskúšať klasické biele adidas tričko (20 €)? Pokiaľ však svetlé farby nie sú pre teba a zároveň by si radšej niečo nezvyčajnejšie, Pablo merch bol vždy klasikou. Los Angeles prevedenie (60 €) nájdeš práve na Refresher Markete.

Market je však plný aj kúskov z rôznych súdkov. Domáci brand EqualU EqualWE rozbíja sociálne stereotypy nielen originálnymi a úsmevnými nápismi na tričkách, no tiež v praxi. Vďaka ich kúskom tak nielen vyjadríš svoj názor, no tiež budeš šíriť dôležité posolstvo. Ich sortiment nájdeš aj u nás.

10 kúskov oblečenia za pár eur, ktoré vylepšia tvoj outfit. Na Refresher Markete sa skrývajú skutočné poklady
Zdroj: refresher market
Domov
Zdieľať
Diskusia