Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 1:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Joker v podaní Jareda Leta dostane vlastný film!

FILMY A SERIÁLY JARED LETO
Uložiť Uložené

Ako keby už okolo plánovaných DC filmov nebolo dostatočne veľa zmätku.

Zdroje z Variety hlásia, že Warner Bros. aktívne pracuje na sólovke pre Jokera z DCEU. Znovu si ho zahrá Jared Leto, ktorý tak rozšíri mytológiu okolo svojej postavy debutujúcej v Suicide Squad. Sólovka má okrem toho pripraviť pôdu pre ďalšie DCEU filmy vychádzajúce nielen zo sveta Suicide Squad a Jokerovho okolia.

Samotný Leto má byť výkonným producentom a zaistiť tak, že mu štúdio znova nezostrihá polovicu scén a neukáže mu chrbát. Vynikajúci herec tak dostane šancu na reparát a oveľa viac minútaže na striebornom plátne.

Okrem toho sa plánuje aj samostatný film pre Harley Quinn. V ňom jej majú sekundovať jej kolegyne z Birds of Prey komiksov, a teda ženský výkvet Gothamu.


Okrem toho sme mali dostať aj tímovku Harley s Jokerom, ktorá teoreticky môže prísť až po týchto dvoch sólovkách. Ťažko potom povedať, akú rolu budú mať obe postavy v plánovanom Suicide Squad 2. 

Osobne sa z tejto správy tešíme, keďže veríme, že Leto má na viac a jednoznačne nám ako Joker má čo ponúknuť. Teraz už len zohnať kvalitného scenáristu a režiséra. Projekt nebude mať ustlané na ružiach, ale Leto to snáď s Warnermi ukočíruje. 

Je dôležité, aby ste si túto sólovku nemýlili s plánovaným Jokerovým filmom od Todda Phillipsa v produkcii Martina Scorseseho. Má ísť o snímku mimo DCEU a špekulovalo sa, že klauna si v ňom zahrá Joaquin Phoenix. Až čas ukáže, čo za bordel to s DC filmami vo Warneri vládne. Dúfame, že už čoskoro sa dozvieme všetko potrebné.

Domov
Zdieľať
Diskusia